• Головна
  • Одеський театр «Маски» відзначив 20-річчя
18:04, 10 жовтня 2023 р.

Одеський театр «Маски» відзначив 20-річчя

Одеський театр «Маски» відзначив 20-річчя

Цьогоріч театр «Маски» відзначає 20-річний ювілей. Два десятиліття тому в приміщенні колишнього кінотеатру «Дружба» відкрився унікальний культурний центр - театр комік-трупи «Маски» під назвою «Будинок клоунів». Тоді до відкриття театру було приурочено прем'єру поетичної комедії Бориса Барського у постановці Георгія Делієва «Отелло».

Про це повідомили у мерії.

Всі ці роки театр радував глядачів новими постановками, такими як: «Дінер-шоу», «Нічна симфонія», «Орфей та Еврідіка», «Вечір поезії Б. Барського», щорічними акторськими «Капустянами».

8 жовтня 2023 року, до дня народження театру, відбулося одразу дві масштабні події. По-перше, Укрпошта випустила та погасила марку, присвячену легендарному театру «Маски». Придбати її можна безпосередньо в театрі. По-друге, відбулася прем'єра оновленої вистави «Моцарт і Сальєрі», яку перестали грати після того, як пішов з життя друг, композитор та актор Юрій Кузнецов, автор музики до цього спектаклю. Йому і був присвячений вечір.

«Моцарт і Сальєрі» - кримінальна комедія з життя пізнього середньовіччя. Вистава насичена гумором ліричної поезії Б. Барського, блискучою акторською грою Валерія Швеця, хореографією Ірини Глушакової, піснями і музичними джазовими імпровізаціями у неймовірному виконанні Вадима Бессараба, – спектакль на очах публіки м’яко перетворюється на шоу, не даючи нікому з глядачів можливості залишитися байдужим.

Одеський театр «Маски» відзначив 20-річчя, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...