• Головна
  • Двоє одеситів пограбували пасажирку потяга на 600 тисяч гривень
14:34, 9 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Двоє одеситів пограбували пасажирку потяга на 600 тисяч гривень

Двоє одеситів пограбували пасажирку потяга на 600 тисяч гривень

Поліцейські затримали двох жителів Одеси, які вивели з вагона на перон і пограбували пасажирку потяга. Правопорушники завдали потерпілій матеріальну шкоду у розмірі більше 600 тисяч гривень. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася ввечері на одній із платформ одеського залізничного вокзалу. Зловмисники за попередньою змовою зайшли до одного із купе потяга, у якому знаходилася 42-річна жителька іншої області. Побачивши підозрілих незнайомців, пасажирка взяла пакети з золотими прикрасами та грошима, аби тримати їх у полі зору, деякі сховавши в одяг. Спільники ж, які вже мали намір чимось поживитися, вивели жінку з вагона, силою відібрали у неї частину майна і втекли.

Потерпіла чинила опір нападникам, відбитися від них їй намагався допомогти і один із очевидців. Заволодіти усіма речами правопорушникам завадили, а от зупинити їх все ж таки не вдалося. Загалом спільники завдали жінці матеріальну шкоду на суму понад 600 тисяч гривень.

Вжитими заходами оперативники встановили правопорушників та місце їхнього перебування того ж вечора. Ними виявилися жителі Одеси 35 та 36 років, обидва мають кримінальне минуле, зокрема були судимі за грабежі та умисне знищення чужого майна. Місцезнаходження награбованого ними встановлюється.

На підставі зібраних доказів, слідчі повідомили фігурантам про підозру у грабежі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та цілодобового домашнього арешту. Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...