• Головна
  • На Одещині п'яний водій травмував свого малолітнього сина та двох знайомих
18:00, 6 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині п'яний водій травмував свого малолітнього сина та двох знайомих

На Одещині п'яний водій травмував свого малолітнього сина та двох знайомих

Автопригода сталася сьогодні о півночі на вулиці Центральній у селі Понятівка.

Повідомили у поліції області

Попередньо поліцейські встановили, що 34-річний житель Роздільнянщини, рухаючись на автомобілі «Chery Amulet» у напрямку села Кошари, не обрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням і допустив виїзд транспортного засобу за межі проїзної частини дороги з подальшим його перекиданням.

Унаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і були доставлені до районної лікарні 3-річний син водія, 32-річний знайомий і його 20-річна дружина. Потерпілий чоловік у тяжкому стані. Також у салоні автомобіля знаходилися 32-річна дружина водія та 11-місячна дитина знайомих, вони дивом не постраждали, як і сам керманич.

Водія перевірили на стан сп’яніння і встановили, що він був нетверезий. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працювала слідчо-оперативна група Роздільнянського районного відділу поліції. Відомості поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Нею кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Йому загрожує покарання позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Слідство триває. В рамках розпочатого провадження транспортний засіб помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз.

Поліцейські закликають водіїв неухильно виконувати вимоги правил дорожнього руху та в жодному разі не сідати за кермо у стані сп’яніння.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...