• Головна
  • На Одещині впродовж ночі прикордонники затримали 10 порушників кордону
18:01, 5 жовтня 2023 р.

На Одещині впродовж ночі прикордонники затримали 10 порушників кордону

На Одещині впродовж ночі прикордонники затримали 10 порушників кордону

Трьох громадян України затримали вночі прикордонники Ізмаїльського загону на державному кордоні неподалік села Кубей Болградського району. Правопорушники, мешканці Одещини, намагалися потрапити на територію Молдови поза пунктами пропуску.

Про це повідомили в Ізмаїльському прикордонному загоні.

За годину потому чотири особи призовного віку також спробували штурмувати державний кордон до Молдови, але вже в Ізмаїльському районі. Мешканців Донецької, Дніпропетровської та Рівненської областей затримали охоронці державного кордону поблизу села Котловина.

Завдяки тому, що Державна прикордонна служба України впроваджує використання сучасних видів озброєння та техніки, правопорушники були виявленні завчасно за допомогою тепловізора.

На всіх затриманих прикордонники склали протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону». Також перевіряється інформація в РТЦК та СП відносно кожної особи. По двох випадках приймається рішення щодо відкриття кримінального провадження за ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Окрім того, оперативники Білгород-Дністровського загону виявили та затримали трьох чоловіків, які мали намір потрапити до Молдови. Мешканці Запорізької, Чернігівської та Одеської областей дісталися до одного з населених пунктів та очікували слушного часу для реалізації своїх протиправних намірів, які були викриті правоохоронцями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...