• Головна
  • «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій»: приквел легендарної історії в українському прокаті вже з 16 листопада
Партнерський матеріал
11:00, 5 жовтня 2023 р.

«Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій»: приквел легендарної історії в українському прокаті вже з 16 листопада

Партнерський матеріал

Кінокомпанія Adastra Cinema рада представити українським глядачам стрічку «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» від режисера Френсіса Лоуренса («Костянтин: Володар темряви», «Я легенда», «Голодні ігри: У вогні», «Голодні ігри: Сойка-переспівниця»).

Довгоочікувана екранізація однойменного бестселера Сюзанни Коллінз очікується в українських кінотеатрах вже з 16 листопада, у тому числі і в форматі IMAX

Головні ролі в одній з найочікуваніших стрічок 2023 року грають молоді зірки Голлівуду: іконічний образ молодого майбутнього диктатора Панему Корнеліуса Сноу грає Том Бліт («Позолочений вік», «Біллі Кід» та «Робін Гуд»), роль трибута з 12-го округу виконала Рейчел Зеглер («Вестсайдська історія», «Шазам. Ярість богів»), а у ролі сестри Корнеліуса Сноу з’явиться зірка шоу «Ейфорія» Гантер Шафер.

Фільм також став зірковим бенефісом оскарівської лауреатки Віоли Девіс («Прислуга», «Загін самогубців», «Жінка-король», «Як уникнути покарання за вбивство»). Саме у новій стрічці з серії «Голодні ігри» повернувся на великі екрани багаторазовий переможець премій «Еммі» та «Золотий Глобус» Пітер Дінклейдж («Гра престолів», «Месники: Завершення», «Люди X: Дні минулого майбутнього», «Аферистка»). Яскраву роль у всесвіті «Голодний ігор» отримав і харизматичний актор та письменник Джейсон Шварцман(«Астероїд Сіті», «Готель Гранд Будапешт», «Марія-Антуанетта»).

До створення саундтреку до фільму також повернувся володар премій  «Еммі», «Греммі» та дев'ятикратний номінант на премію «Оскар»Джеймс Ньютон Говард, якого фанати «Голодних ігор»  знають за твором Haunting Tree («Дерево вбивці трьох людей») до оригінальної франшизи. 

Фільм заснований на однойменному бестселері американської письменниці Сюзанни Коллінз та є приквелом до оригінальної трилогії «Голодні ігри», яка розійшлася тиражами у десятки мільйонів копій. У книзі, як і в екранізації, розповідається про молоді роки майбутнього антагоніста Коріолана Сноу та одні з перших «Голодних ігор», організованих після руйнівної громадянської війни у Панемі.

У стрічці «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» Коріолану Сноу (Том Бліт) лише 18 років. Молодий Коріолан гарний і чарівний, і хоча сім’я Сноу переживає важкі часи, він отримав шанс змінити свою долю, коли його обрали наставником юної Люсі Грей (Рейчел Зеглер) з Дистрикту 12 на Десятих ювілейних Голодних іграх. Красива та розумна дівчина захоплює всю увагу Панема, зухвало співаючи під час церемонії та вдало виступає на арені зі смертельними іграми. Тоді молодий Сноу починає небезпечну гру заради перемоги на Іграх та власного майбутнього, вважаючи, що його інстинкти та політична кмітливість разом з красою і талантом Люсі зможуть віднести його на саму вершину ієрархії Панему. Саме перегони Сноу та Люсі Грей за те, щоб вижити, зрештою покажуть, хто є співочою пташкою, а хто — змією.

У широкий прокат стрічка «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» виходить вже 16 листопада.

  • ГОЛОДНІ ІГРИ: БАЛАДА ПРО СПІВОЧИХ ПТАШОК І ЗМІЙ
  • Дата старту: 16 листопада 2023
  • Країна: США
  • Хронометраж: tbd
  • Жанр: екшн, пригоди, фантастика, фентезі, екранізація
  • Режисер: Френсіс Лоуренс - франшиза Голодні ігри, Я - легенда, Костянтин: Володар Темряви

У ролях: 

Том Бліт - Робін Гуд, Позолочене століття, Біллі Кід
Пітер Дінклейдж - Месники: Війна нескінченності, Люди Ікс: Дні минулого майбутнього, Аферистка, Гра престолів
Рейчел Зеглер - Шазам! Лють богів, Вестсайдська історія
Віола Девіс - дилогія Загін самогубців, Ейр, Гра Ендера, Королева-воїн, Вдови
Джейсон Шварцман - Астероїд-сіті, Французький вісник, Готель Гранд-Будапешт
Гантер Шафер - Ейфорія

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Голодні ігри
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...