• Головна
  • На Одещині п'яний неповнолітній хлопець сів за кермо і збив пішохода, - ФОТО
15:42, 2 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині п'яний неповнолітній хлопець сів за кермо і збив пішохода, - ФОТО

На Одещині п'яний неповнолітній хлопець сів за кермо і збив пішохода, - ФОТО

Поліцейські розслідують обставини ДТП в Ізмаїльському районі. Там неповнолітній хлопець у стані сп’яніння на мопеді наїхав на пішохода. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Автопригода сталася 30 вересня близько 19-ї години у селі Новосільське Ренійської ОТГ. Поліцейські попередньо встановили, що 16-річний місцевий житель разом із 13-річним односельцем після святкування дня народження знайомого поверталися додому на мопеді. Старший за віком молодик, керуючи двоколісником, на неосвітленій дорозі не побачив 23-річного чоловіка, який йшов у попутному напрямку без світлоповертальних елементів на одязі, і збив його. 

Унаслідок ДТП всі учасники травмувалися і були доставлені до міської лікарні, де їм надається медична допомога та встановлюються остаточні діагнози.

Водія мопеда перевірили на стан сп'яніння – він був нетверезим.

"Відомості про подію слідчі відділення поліції № 2 Ізмаїльського відділу поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого провадження транспортний засіб поміщено на арештмайданчик, призначено низку експертиз за результатами яких буде прийняте остаточне рішення щодо правової кваліфікації події. Слідство триває", - розповів начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Крім того, правоохоронці проводять перевірку за фактом вживання неповнолітніми спиртних напоїв. Після її проведення буде прийнято рішення щодо притягнення батьків до адміністративної відповідальності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...