• Головна
  • У водоймі на Одещині виявили тіла двох дітей: правоохоронці відкрили справу за статтею "умисне вбивство", - ВІДЕО
13:04, 2 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

У водоймі на Одещині виявили тіла двох дітей: правоохоронці відкрили справу за статтею "умисне вбивство", - ВІДЕО

У водоймі на Одещині виявили тіла двох дітей: правоохоронці відкрили справу за статтею "умисне вбивство", - ВІДЕО

На Одещині поліцейські з рятувальниками виявили у штучній водоймі тіла двох зниклих 13-річних хлопчиків.

Про це повідомили у поліції. 

Сьогодні, 2 жовтня, до правоохоронці звернулися родичі зниклокого 13-річного хлопчика із села Вигода. Вони повідомили, що 1 жовтня він пішов разом з другом на прогулянку і жоден з них не повернувся додому. 

"Батьки власними силами сподівалися розшукати синів: мали надію, що ті десь поїхали, бо їх бачили біля залізниці. Втім невдовзі одяг одного розшукуваного виявив охоронець штучної водойми для поливу виноградників у селі Березань. Після цього вони звернулися по допомогу до нас", - розповів начальник сектору ювенальної превенції Одеського районного управління поліції № 2 Олександр Маренченко.

Пошукову операцію поліцейські з рятувальниками відразу розгорнули саме там, і за кілька годин обох дітей знайшли без ознак життя. Їх водолази дістали із дна басейна. Попередньо, причина смерті хлопців – утоплення. В рамках провадження, розпочатого слідчими за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, тіла дітей будуть направлені на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті.

"Втрата дітей – велике горе для батьків та рідних. Чи можна було запобігти цій трагедії, важко зараз сказати. Та хочу наголосити, закликати, достукатися до всіх – постійно тримайте зв’язок з дітьми, домовляйтеся з ними, де вони будуть проводити час, де їх шукати, якщо раптом пропаде з ними зв’язок. І якщо вони не повернулися вчасно додому, не зволікайте, а відразу дзвоніть у поліцію за номером "102", - закликав поліцейський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...