• Головна
  • На Одещині вшанували пам’ять загиблих у перестрілці з бандитами правоохоронців, - ФОТО
17:37, 29 вересня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині вшанували пам’ять загиблих у перестрілці з бандитами правоохоронців, - ФОТО

На Одещині вшанували пам’ять загиблих у перестрілці з бандитами правоохоронців, - ФОТО

Поліцейські Одещини вшанували пам’ять загиблих колег Олександра Розмаріци та Віктора Кожеко, які загинули у перестрілці зі злочинцями. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

"29 вересня 2011 року життя інспектора дорожньо-патрульної служби Управління ДАІ ГУМВС України в Одеській області прапорщика міліції Олександра Розмаріци та міліціонера батальйону міліції особливого призначення ГУМВС України в Одеській області сержанта міліції Віктора Кожеко трагічно обірвалися біля села Кошари під час збройного протистояння членам злочинного угруповання", - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці були нагороджені відзнакою Міністра внутрішніх справ України "Закон і порядок" посмертно.

Сьогодні, у 12 роковини загибелі правоохоронців, біля меморіалу на їхню честь зібралися керівництво та особовий склад ГУНП в Одеській області, рідні та друзі.

"Такі хвилини нагадують нам, що наша професія невід’ємно пов’язана з небезпекою та ризиком, і боротьба зі злочинністю, на жаль, інколи коштує співробітникам правоохоронних органів найдорожчого – життя. Ціною життя цих хлопців були попереджені тяжкі злочини, які готувалися злочинцями, знешкодженими через два дні після їхньої трагічної загибелі колегами під час проведення спецоперації в Одесі. Дякую батькам Олександра та Віктора, які виховали справжніх героїв. Допоки ми живі – житиме пам’ять про них. Вічний спокій та слава нашим колегам, полеглим в ім'я справедливості та закону", - сказав начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області полковник поліції Іван Жук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...