• Головна
  • Росіяни не виводили підводний човен під час останньої атаки по Одещині
15:53, 28 вересня 2023 р.
Надійне джерело

Росіяни не виводили підводний човен під час останньої атаки по Одещині

Росіяни не виводили підводний човен під час останньої атаки по Одещині

В одну з останніх атак по Одещині російські військові використовували підводний човен з бухти Новоросійська, не виводячи його з пункту базування.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" розповіла керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк повідомляє Суспільне

За її словами, такі дії можуть наражати на небезпеку сам екіпаж:

"Очевидно, що планування операції було досить сумбурним. Це може бути пов’язане з тим, що у Чорноморського флоту РФ йде певна пертурбація у командному складі через певні події".

Наталія Гуменюк додала, що кораблі в Чорному морі стабільно маневрують і вишукують для себе більш безпечні місця:

"Тримаються в напрямку південно-східного узбережжя Криму, у бік Новоросійська. Частіше заходять в бази саме історичних берегів Росії, рідше використовують кримські бази, але є ракетоносії, вони споряджені й підготовлені".

22 вересня в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ підтвердили, що Сили оборони завдали удару по штабу командування Чорноморського флоту РФ у тимчасово окупованому Севастополі.

25 вересня Сили спеціальних операцій повідомили, що в результаті удару по штабу Чорноморського флоту РФ в Севастополі загинули 34 офіцери, зокрема командувач, поранення отримали ще 105 військових. Там також заявили, що внаслідок знищення російського десантного корабля "Мінськ" загинули 62 членів екіпажу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...