• Головна
  • Зірвав ланцюжок з шиї 78-річної жінки і втік: в Одесі за кілька годин затримали зловмисника
13:52, 26 вересня 2023 р.

Зірвав ланцюжок з шиї 78-річної жінки і втік: в Одесі за кілька годин затримали зловмисника

Зірвав ланцюжок з шиї 78-річної жінки і втік: в Одесі за кілька годин затримали зловмисника

28-річний правопорушник вже має судимість за злочини проти власності громадян, але належних висновків не зробив і через три дні після закінчення строку попереднього ув’язнення вдався до грабежу. За свої дії йому знову доведеться понести кримінальну відповідальність.

Про це повідомили у поліції.

Подія сталася серед дня у під’їзді багатоквартирного будинку на вулиці Пантелеймонівській. Блукаючи сходами у пошуках легкої наживи, зловмисник на одному з поверхів натрапив на літню жінку, яка поверталася додому.  Побачивши на шиї містянки золотий ланцюжок, він зірвав прикрасу і втік. Своїми протиправними діями зловмисник завдав потерпілій матеріальних збитків на суму більше ніж  3000 гривень. 

Потерпіла звернулася по допомогу до територіального підрозділу поліції, і протягом кількох годин оперативники встановили особу правопорушника та затримали його. Чужу прикрасу він встиг здати до ломбарду, правоохоронці вживають заходів щодо повернення її власниці.

«За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. За клопотанням поліцейських, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває», - розповіла слідча слідчого відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Ольга Лаврищук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...