• Головна
  • В Одеському районі сталася ДТП, у якій травмувалися троє дітей, - ФОТО
11:02, 26 вересня 2023 р.

В Одеському районі сталася ДТП, у якій травмувалися троє дітей, - ФОТО

В Одеському районі сталася ДТП, у якій травмувалися троє дітей, - ФОТО

Один водій та троє малолітніх дітей травмувалися унаслідок зіткнення легковика з позашляховиком в Одеському районі. Автопригода сталася вчора, 25 вересня, о пів на 12 годину на перехресті вулиць Грушевського, Чкалова та 1-а Водоп’янова у селі Усатове.

Про це повідомили у поліції.

Попередньо поліцейські встановили, що зіткнення транспортних засобів сталося, коли 33-річна одеситка на автомобілі «Lexus» виїжджала з другорядної дороги та не надала перевагу у русі автомобілю «Volvo» під керуванням 40-річного місцевого жителя, що рухався головною дорогою.

Унаслідок ДТП травмувалися водій «Volvo» та двоє його дітей віком сім та вісім років, а також чотирирічний син водійки «Lexus». Усі постраждалі були доставлені до медичних закладів. Кермувальниця «Lexus» не постраждала.

Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезі.

«На місці події працювали слідчі відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2. Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Триває слідство.

В Одеському районі сталася ДТП, у якій травмувалися троє дітей, - ФОТО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...