• Головна
  • Усі хвороби починаються з голови: як позбутися проблем зі здоров'ям без операцій та ліків
Новини компаній
15:00, 26 вересня 2023 р.

Усі хвороби починаються з голови: як позбутися проблем зі здоров'ям без операцій та ліків

Новини компаній

Фізичне здоров'я людини нерозривно пов’язане із її психоемоційним станом. Внаслідок довготривалого стресу та напруги виникає психосоматика – хвороба, при якій порушення внутрішніх функцій систем та органів спричинені не фізичними проблемами, а психогенними факторами.

У кожної людини є нервова система, яка споживає 80% енергії всього тіла. Психосоматика – це її реакція на різноманітні тригери, з якими ми стикаємося протягом життя. Задача спеціаліста заключається у тому, щоб прибрати цю реакцію.

Про свою методику лікування проблем із здоров’ям розповів експерт із психосоматики, кінезіолог Іскендер Деміркая.

Усі хвороби починаються з голови: як позбутися проблем зі здоров'ям без операцій та ліків, фото-1


За його словами, можна подолати будь-яку хворобу, якщо використати психосоматику як своєрідну точку входу, знайти рівень, на якому знаходиться проблема, та переписати її.

Крім того, важливо видалити «треба» і залишити тільки «хочу».

«Якщо ви постійно хворітимете, у вас не буде сил, енергії, настрою створювати свій світ. І можна не прожити своє життя, а проіснувати. Зрозумійте: багато хто з нас займається не улюбленою справою, живе тим життям, яким не хочуть жити, але у них немає вибору, тому що «так треба». А уявіть, якщо ми видалимо «треба» і залишимо тільки «хочу». На скільки життя стане яскравішим та цікавішим? У кожного є вибір: піти в щось нове або залишитися там, де він є», - каже експерт.

Спеціаліст вважає, що абсолютно усі хвороби починаються з голови, а головною їхньою причиною є виснаження, адже в нашій голові існують тисячі програм, налаштованих на наше знищення, і активуються вони через певні спогади, звуки, людину.

Розглянемо психосоматику на прикладах.

Сильні переживання за гроші перевантажують надниркові залози. Як наслідок – біль у попереку. Страх та недооцінка себе викликає мігрень, потреба у захисті – зайву вагу, заперечення та неприйняття – алергію.

Позбавитися хвороби просто: її треба видалити на рівні глибинних переконань та попрацювати з тілом.

За 15 років роботи реабілітолог та кінезіолог Іскендер Деміркая розробив велику кількість ефективних авторських методик лікування проблем із здоров’ям за допомогою мануальних прийомів та пізнань у психосоматиці, а саме: болі у суглобах та м’язах, остеохондроз, невралгія, радикуліт, хронічна втома, депресія, головний біль та інші.

Серед унікальних методик – повне центрування всього тіла, яке всього за один сеанс дозволяє скоригувати положення хребта та поновити взаємозв’язок тіла із душею.

Важливо, що спеціаліст працює із будь-якими захворюваннями опорно-рухового апарату безопераційно та не використовуючи медикаменти.

Кінезіолог Іскендер Деміркая поділився одним з останніх своїх відкриттів:

«Кожна людина має конфлікти, і ці конфлікти забирають у нашого тіла енергію. За допомогою нозодів я почав їх позбуватися шар за шаром. В одній лише печінці у мене їх було близько 900. Прибираючи конфлікт за конфліктом, ваша нервова система перестає реагувати на них і тим самим споживає менше енергії. І в цьому випадку залишається більше енергії на відновлення нашого фізичного тіла. Результати були дуже гарні і я вирішив заглибитись у цю тему.

У кожної людини є дві основні структури: тіло і душа. І весь цей час я працював із душею. Уявіть, що у вас є рівні, які ви повинні відпрацювати протягом усього життя. У мене їх виявилося 90. Пройшовши 90 рівнів, я закрив один «квадратик», таких «квадратиків» виявилося 24. Закривши 24 «квадратики», я вийшов на перший рівень душі, а таких рівнів у нас 14. Наприкінці я, нарешті, зрозумів, з чим працюю.

Кожна людина має 10 базових видів енергії: життєву, сексуальну, енергію успіху тощо. Коли ми народжуємося, у нас у всіх є 99% енергії. В кожної людини є вибір, які енергії прокачувати, а які ні. Пройшовши це все, я отримав дуже цікаві результати. На даний момент по всіх видах енергії я маю 199%. Ще дізнався, що я видалив собі долю та карму.

Доля - це мінусова структура, в якій ми повинні щось відпрацювати, пройти. Карма - це нульова структура, в якій існують своєрідні «гойдалки» - вгору потім вниз. А плюсова структура називається щастям. Тільки уявіть: вам не треба нічого відпрацьовувати за теперішнє життя та всі минулі. Залишається тільки щастя», - розповів кінезіолог.

Професіонал своєї справи Іскендер Деміркая запрошує усіх, хто готовий йти в розвиток та перейти на зовсім новий духовний рівень. Усіх, хто прагне жити без хвороб та стресів.

+38 093 04 46 33 9

Усі хвороби починаються з голови: як позбутися проблем зі здоров'ям без операцій та ліків, фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Психосоматика
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...