• Головна
  • Іноземець порізав одесита уламком пляшки і почав душити, щоб вкрасти рюкзак, - ФОТО
13:39, 25 вересня 2023 р.
Надійне джерело

Іноземець порізав одесита уламком пляшки і почав душити, щоб вкрасти рюкзак, - ФОТО

Іноземець порізав одесита уламком пляшки і почав душити, щоб вкрасти рюкзак, - ФОТО

Одеські поліцейські затримали іноземця за підозрою у розбійному нападі на одесита. Підозрюваний вдарив потерпілого уламком скляної пляшки та почав душити, а потім заволодів майном. За вчинене фігуранту загрожує до 15 років ув’язнення із конфіскацією майна.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася ввечері на вулиці Дальницькій, коли 45-річний містянин очікував на електричку біля залізничної платформи. Нетверезий зловмисник, проходячи повз побачив у чоловіка рюкзак і вирішив, що може заволодіти цінним майном. Спочатку він підійшов до потерпілого з вимогою віддати мобільний телефон та гроші, а отримавши відмову, схопив з землі скляну пляшку, розбив її та кілька разів ударив чоловіка уламком у шию. Потерпілий вибив скло з руки нападника, а той штовхнув його на землю і став душити. Подолавши супротив жертви, правопорушник схопив його речі і втік, завдавши матеріального збитку на суму більше 3000 гривень.

Іноземець порізав одесита уламком пляшки і почав душити, щоб вкрасти рюкзак, - ФОТО , фото-1

"Швидку" одеситу викликали перехожі. Лікарі доставили постраждалого у лікарню із колото-різаними пораненнями шиї та повідомили про це у поліцію. Вже наступного дня правопорушника затримали. Ним виявився 30-річний громадянин сусідньої держави, який певний час живе в Одесі.

Поліцейські вилучили в іноземця рюкзак і телефон, отримані у протиправний спосіб, а також інші речові докази, що підтверджують його причетність до злочину.

"На підставі зібраних доказів слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному з насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу, тобто розбої, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. За клопотанням слідчих, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство", - розповів заступник начальника територіального підрозділу поліції Віталій Калічевський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...