• Головна
  • Англійська сьогодні потрібна всім!
Новини компаній
17:00, 19 січня

Англійська сьогодні потрібна всім!

Новини компаній

 Англійська мова була і залишається головною мовою міжнародного спілкування і є третьою за поширеністю у світі за кількістю носіїв мови, але традиційно першою за кількістю тих, хто її володіє.

 Дорослим людям вона необхідна для професійного зростання, відкриваючи можливість роботи в міжнародних компаніях та багатьох країнах світу. Співробітник без знання англійської зараз малоцінний. В Україні закріплюється статус англійської мови як мови міжнародного спілкування, її знання для держслужбовців керівної ланки знадобиться на рівні мінімум В2. За наявності елементарних знань для досягнення бажаного результату Вам вистачить від трьох до семи місяців занять офлайн у групах або на базі Навчального Центру «Люстдорф».

Вже відкрито набір у групи на 22 січня для дорослих у всіх філіях Навчального Центру.

Дітям знання англійської необхідно для їхнього успішного майбутнього. Підготовка з раннього віку допоможе орієнтуватися на здобуття престижної вищої освіти та подальшу успішну кар'єру. Навчальний Центр «Люстдорф» дозволить освоїти школярам рівень від початкового (A1) до просунутого (В2) за умови відвідування офлайн занять лише 3 рази на тиждень по одній годині.

Наразі проводиться добір у ранкові та денні групи "АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ ДІТЕЙ"

У будь-якому разі, за кілька місяців ми освоюємо базові поняття мови, а протягом наступних місяців опануємо вище, ніж базове знання мови, зокрема розмовної.

 Також актуальним стало питання до підготовки здачі старшокласниками англійської для ЗНО (рівень В2). Протягом того часу, як з'явився цей іспит, наші учні незмінно складають його не нижче 185-196 балів!

Добір слухачів до груп підготовки до ЗНО відбувається на 1ст. Люстдорфської дороги та Добровольського, 84.

 Ще один аспект у вивченні англійської – це спецкурс для моряків. Міжнародна навігація та документація в повному обсязі видається лише англійською. Ця мова – основний засіб спілкування на морі. Спілкування в міжнародному екіпажі, а також з портовою владою (для офіцерського складу) можливе лише англійською. Наші курси розроблені з урахуванням високих вимог до мови та проводяться до трьох разів на тиждень як у груповому варіанті, так і індивідуально за особистим планом. Для морських кадетів заняття проходять рідше - 2 рази на тиждень (через їхню зайнятість). Після закінчення курсів англійської слухачі повністю підготовлені до роботи у морі за обраною спеціальністю.

Набір слухачів до нових груп проводиться на Успенській, 20 та Добровольського, 84.

 Зараз у Навчальному Центрі «Люстдорф» проходить комплектування груп різного рівня володіння мовою (від «нуля» до В1) і за кілька місяців слухачі вільно освоюють базові поняття мови, а наприкінці обраного рівня навчання легко спілкуються, читають та пишуть англійською, оскільки саме рівень В2 є «перепусткою» для роботи та подальшого навчання на вищі рівні С1-С2, які також можна надалі вивчати у Навчальному центрі.

 Незалежно від вашої професії або віку, знання англійської вже стало обов'язковою нормою, і незабаром стане неминучою необхідністю для всіх освічених людей світу.

Наш сайт www.lustdorfweb.com.ua

Наші телефони : 098-062-23-70, 096-110-16-27

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...