• Головна
  • Смак розкішного життя: скільки коштують та як виглядають найдорожчі в Одесі квартири, - ФОТО
17:02, 24 вересня 2023 р.
Надійне джерело

Смак розкішного життя: скільки коштують та як виглядають найдорожчі в Одесі квартири, - ФОТО

Смак розкішного життя: скільки коштують та як виглядають найдорожчі в Одесі квартири, - ФОТО

Ринок нерухомості в Одесі пропонує різні варіанти житла на будь-який смак та гаманець. Сьогодні редакція 048.ua пропонує подивитися на п’ятірку найдорожчих квартир, які продаються у нашому місті.

Пентхаус на Французському бульварі

Вторинний ринок пропонує у Приморському районі Одеси на Французському бульварі пентхаус з високими стелями та панорамним видом на море за неймовірні два мільйони гривень. Елітна нерухомість знаходиться на дев'ятому поверсі одинадцятиповерхового будинку. Площа: 365 квадратних метрів. Кухня займає цілих 100 квадратів. Іншу площу займають чотири спальні з чотирма санвузлами, а також окрема більярдна та гардеробні кімнати.

«Квартира виконана в найдорожчому палацовому стилі і повністю оснащена ексклюзивними меблями Asnagi, Jumbo тощо і технікою Smeg», - підкреслює авторка оголошення.

Пентхаус в «Ark Palace»

На Генуезькій продається дворівневий пентхаус за півтора мільйони доларів. Загальна площа: 336 квадратних метрів. Кухня займає 50 квадратів. На першому рівні можна знайти кухню, їдальню, вітальню з каміном та дві спальні, в кожній з яких окремий санвузол та балкон. На другому рівні можна побачити хол та ще дві спальні. З кожної кімнати другого рівня є вихід на терасу площею 30 м.кв.

«Ремонт виконано із використанням преміальних матеріалів в стилі неокласика. Італійські меблі. Камін з оніксу. Оснащено системою «розумний дім». Спліт-система кондиціювання. Автоматична система підняття жалюзі. З усіх вікон відкривається чудовий вид на море, місто, Ботанічний сад», - зазначає автор оголошення.

Квартира в ЖК «Greenwood»

Ця елітна нерухомість знаходиться на Французському бульварі. Коштує 1 350 000 доларів. Загальна площа: 266 квадратів. Кухня з комірчиною займає 27 квадратних метрів. Іншу площу займають: вітальня, головна спальня із санвузлом, гардероб з балконом, кабінет, дитяча кімната із санвузлом та гардеробом, гостьова спальня, гостьовий санвузол з душовою, передпокій. По периметру квартири балкон протяжністю 70 метрів.

«Виконаний ремонт у сучасному стилі. Укомплектована італійськими меблями: Poliform, Rimadesio, Praddy, Porada, крісло Walter Knoll Leadchair, стіл та стільці Cattelan Italia, картини Ralph Lauren, сантехніка Axor та Villeroy & Boch, техніка Siemens, матрац King. Підлога - паркет і мармур з підігрівом. Центральне кондиціювання. Є відеоспостереження», - пише автор оголошення.

Квартира в ЖК «Королівські сади»

Це чергова елітна квартира на Французському бульварі. Як і попередній варіант, вона коштує 1 350 000 доларів. Загальна площа: 377 квадратних метрів. Кухня-вітальня з каміном займає 71 квадрат. Іншу площу займає тераса із зоною барекю та чотири спальні. Головна спальня обладнана санвузлом із джакузі та душовою кімнатою, а також великою гардеробною. Найцікавіше, що прямо у квартиру можна піднятися ліфтом.

Пенхаус в ЖК «Тінистий»

Це найдешевша нерухомість, яка потрапила у добірку, але вона найбільша. Загальна площа: 720 квадратних метрів. Три рівня. Ціна: 1 300 000 доларів. 

«Перший рівень: хол, кухня-їдальня з виходом на терасу, більярдна з балконом, кінозал, кабінет, вбиральня, сауна, санвузол, пральна кімната, технічні приміщення.

Другий рівень: чотири майстер-спальні з санвузлами та вбиральнями. У деяких спальнях є балкон та тераса.

Третій рівень: вихід на величезну терасу на даху», - пише авторка оголошення.

Вона також зазначає, що всі меблі - італійські (Selva, Volpi).

«Люстри Baga. Техніка Miele і Siemens. Дорога сантехніка. Всі дерев'яні вироби з дуба. Мармурові підвіконня. Стільниці з мармуру та оніксу. Підлога з мармуру та дубового паркету. Спліт-система Daikin. Двоконтурний котел. Накопичувальний бак води. Стабілізатор напруги. Безперебійник», - розповідає про оснащення авторка оголошення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...