• Головна
  • Наші люди обирають «Обжору»: чому мережа така популярна серед одеситів — і для закупів, і для роботи
Новини компаній
17:00, 22 вересня 2023 р.

Наші люди обирають «Обжору»: чому мережа така популярна серед одеситів — і для закупів, і для роботи

Новини компаній
Наші люди обирають «Обжору»: чому мережа така популярна серед одеситів — і для закупів, і для роботи

Бути першою мережею супермаркетів в Одесі таки велика відповідальність. Потрібно завжди дивувати покупця чимось новеньким, бути готовим до змін і надзвичайно любити місто та його мешканців. 

А з 1995 року «Обжора» пережила багато всього, проте зберегла свою родзинку, залишившись колоритною мережею — про одеситів та для одеситів. Зі звичайної сітки магазинів вона перетворилася на місце, де можна поїсти так само вишукано й смачно, як в ресторані, побувати на цікавому заході й зустрітися з друзями. І головне, що це завжди зручно, бо поруч із домом!

Як «Обжорі» вдається так довго тримати перші позиції? Секрет у неймовірних людях, які працюють у мережі супермаркетів. Але про все по черзі. 

Полиці аж вигинаються від асортименту продуктів

У магазині є все, що забажає душа та шлунок — і улюблений шоколад, і найкраща запашна кава для бадьорих ранків, і розмаїття свіжих фруктів. 

Окрім популярних торгових марок, в «Обжорі» особливе місце обіймають товари місцевих виробників. Адже саме в них живе одеська душа й колорит. Взяти до прикладу одеський молочний бренд — Міськмолзавод №1: його натуральні йогурти, пухке суфле, топлене молоко і ще десятки найменувань продуктів так полюбляють одесити. 

Асортимент магазинів оновлюють та поповнюють щотижня — наповнення полиць орієнтоване на смаки й потреби жителів та гостей міста. 

А які в «Обжорі» знижки, треба мерщій іти до найближчого супермаркету й дивитися! Та якщо коротенько: просто зараз у мережі цінопад до мінус 49% на певні товари. Одразу запевнимо: улюблені смаколики тут завжди можна купити за найпривабливішою ціною. 

Але це ви ще не заходили в кулінарію — тут дійсно, наче в ресторані. 

Таки для вас готують смакоту 

Щоб задовольнити гастрономічні запити й забаганки одеситів, в «Обжорі» відкрили сучасну кулінарію. Її асортимент розрахований на вимогливого покупця й справжнього поціновувача смачної їжі – і основні страви, і закуски, і десерти, і щось солоненьке на перекус. Але на цьому вирішили не зупинятися — у кількох точках мережі, наприклад на Степовій, 28, відкрили суші-корнер та піцерію! Усі принади світової кухні — для любих одеситів. 

А в пекарні з колоритною назвою «Горбушка» пропонують неймовірно спокусливу випічку. Візитівка пекарні — завжди свіжі хрумкі французькі багети, чіабати та багети із сиром, таких в Одесі ви більше ніде не знайдете. 

Але не перепічкою єдиною. Солодощі, які змушують забути про всі дієти, готують у власному кондитерському цеху мережі. Для надання особливого смаку додаються сезонні фрукти, тож в асортименті з’являються десерти з полуницею, мандаринами, малиною, апельсинами. А якщо ви берете тістечка чи торти з масляним кремом — готуйтеся до справжньої феєрії — неймовірно ніжний крем тане в роті, доповнює смак десерту, а головне — приготований зі справжнього вершкового масла. Тут без компромісів!

Гадаєте, це всі оновлення? Родзинку ми залишили наостанок: у супермаркеті на Вільямса, 44а, відвідувачі можуть спостерігати незвичне шоу — просто через скло дивитися, як працює сироварня. Моцарела, бринза, сулугуні, качокавалло, лабне, халумі — сири, які незабаром лежатимуть на полицях (але недовго, бо їх розмітають за мить), готуються саме там. 

Усе це здійсненне завдяки працівникам мережі, що є єдиною злагодженою командою. 

Дозвілля для родини

«Обжора» надзвичайно людиноцентричне місце. На перше місце тут завжди ставлять потреби й бажання покупців, тому мережа постійно впроваджує щось новеньке, пропонуючи для одеситів найкраще. 

Тематичні заходи вже давно стали частиною філософії компанії — в «Обжорі» особливу увагу приділяють дозвіллю відвідувачів. Проводяться майстер-класи для дітей: про всі деталі та графік можна дізнатися за посиланням в Telegram. Також у супермаркетах влаштовують кулінарні шоу від бренд-шефа Василя Якима — маестро особисто готує ресторанні страви, які потім можна придбати й поласувати. 

Ще більше веселощів та смакоти чекає на тематичних фестивалях від пекарні «Горбушка»: тут і хрумкі багети, і соковиті пироги з ягодами — кожен знайде своє улюблене. Для найменших відвідувачів організовують захопливі екскурсії супермаркетом. А все завдяки кому, хто планує та проводить такі цікавенні заходи? Звісно ж, працівники мережі. 

Майстри на всі руки 

У кожному відділі супермаркету — від сучасних власноруч-кас, де можна швиденько розрахуватися, аж до кулінарії, — завжди поруч будуть привітні співробітники, готові допомогти й щось підказати. 

Таки вони оберуть найсоковитіший кусень м’яса, порадять, який взяти багет, а потім розважать жартом на касі. Майже у кожного покупця «Обжори» є свій касир, з яким приємно перекинутися слівцем й обговорити останні новини. 

Оскільки співробітники із щирого серця турбуються про покупців, компанія так само піклується про працівників! Люди — це фундамент мережі, адже їхня робота пов’язана зі спілкуванням та обслуговуванням. 

Тому, крім оновлення асортименту, компанія постійно оновлює та покращує робочі процеси та умови праці. Наприклад, нещодавно у мережі запровадили ноу-хау — відкрили вакансії для касирів на неповний робочий день. У вас є вільних 2-3 години на день і ви шукаєте працю, де ви зможете самі встановлювати графік? В  «Обжорі» чекають саме на вас :) 

Найголовніша вимога — бажання працювати! Так-так, жодної бюрократії чи заморочливого списку критеріїв, наче до космонавта NASA. Супермаркет відкритий для нових працівників, «Обжора» готова навчати й створювати комфортні умови праці для кожного. 

Хочете долучитися до колоритної одеської команди профі, які люблять свою роботу? Телефонуйте +380960254719 або пишіть у Telegram @hr_obzhora.

До зустрічі в «Обжорі», рідненькі!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...