• Головна
  • Як покращити секс у місіонерській позі? Найкращі способи
Новини компаній
08:30, 13 вересня 2023 р.

Як покращити секс у місіонерській позі? Найкращі способи

Новини компаній

Місіонерська поза подобається багатьом парам, хоч і вважається традиційною і навіть трохи застарілою. Проте саме таке положення тіл, коли чоловік знаходиться зверху на дівчині, що лежать, дозволяє досягти нереально яскравих сексуальних відчуттів. Статевий член активно стимулює чутливі точки у піхві за рахунок активних рухів чоловічих стегон.

Як виглядає місіонерська поза?

Все дуже просто. Дівчина лягає на спину і розставляє ноги. Партнер влаштовується зверху, після чого вводить ерегований пеніс у жіноче лоно. Чоловік може утримувати вагу тіла на руках або ліктях. Декому подобається максимально щільний дотик тіл, у такому разі партнер практично лежить на дівчині. Головне тут – не придавити партнерку надто сильно.

Найлегший спосіб покращити близькість у класичній позі – це підкласти дівчині під сідниці невелику щільну подушку. Тоді кут занурення статевого члена у піхву виявиться таким, що головка при кожній фрикції активно впливатиме на ерогенну точку G, розташовану на передній стінці вагіни. Такий прийом дозволяє чоловікові легко та швидко довести партнерку до яскравого оргазму.

Дієві способи покращити класичну близькість

Чудове рішення – розмовляти під час сексу. Звичайно, це не означає, що треба говорити про все поспіль. Важливо підбурювати один одного, шепочучи або вигукуючи збудливі слова. Гучні стогони також нададуть позитивну дію – захочеться рухатися ще активніше та пристрасно. Також можна використовувати брудні й похабні слівця, але тільки за умови, що партнер чи партнерка не падають у бік від обсценної лексики.

1. Нові варіанти позиції

Місіонерську позу можна змінювати за бажанням, орієнтуючись на почуття. Наприклад, якщо дівчина підніме ноги нагору і закине їх на плечі партнера, проникнення вийде дуже глибоким. Тоді у партнерки підвищиться можливість відчути найпотужніший вагінальний оргазм. Щоб краще стимулювався клітор, чоловік повинен спертися на руки і злегка відкинути торс назад, витягнувши ноги.

2. Тантричний секс

Безумовно, ніхто не змушує вивчати практики древніх індусів, щоб навчитися закінчувати взаємодії душ. Але можна включити у звичайний секс у місіонерській позі елементи тантричної близькості. Усього потрібно дивитися в очі один одному і намагатися рухатися в такт. Звичайний зоровий контакт під час сексу здатний багаторазово підвищити насолоду та призвести до повної гармонії у ліжку.

3. Звуження піхви

Чим вужче піхва, тим щільніше стикаються її стінки зі статевим членом. А це призводить до неймовірного сплеску сексуального задоволення і у жінки, і її партнера. Звузити вагіну можна двома способами – з довготривалим та короткочасним результатом. У першому випадку знадобляться вагінальні кульки, з якими потрібно займатися щодня, виконуючи вправи Кегеля.

Другий спосіб - ввести в анус дівчини анальний затор середнього розміру. За рахунок тиску зсередини, піхва стане помітно вужче. При цьому солодкі сексуальні відчуття у дівчини загостряться, адже анальна стимуляція сама по собі приносить приємні переживання. Якщо використовувати плаг з ніжним віброефектом, задоволення буде ще більше.

Які секс-іграшки підходять для місіонерської позиції?

Оптимальний варіант – це безперечно парний вібратор. Девайс вигнутої форми компактного розміру призначається для фіксації на жіночому тілі у сфері геніталій. Більша частина вібратора вводиться в піхву, а менша ніжно доторкається до клітора. Коли починаються фрикції, обидва учасники інтимного процесу відчувають збудливу вібрацію.

Ніжна стимуляція зачіпає найчутливіші області чоловічого та жіночого тіла, а саме – головку статевого члена, клітор та точку G. Саме місіонерська поза дозволяє максимально яскраво відчути вплив вібрацією. Є й інші варіанти - наприклад, надіти на соски спеціальні затискачі або використовувати ерекційне кільце з кліторальним стимулятором.

А якщо хочеться, щоб збудження настало якнайшвидше і було дуже яскравим, можна попередньо нанести на статеві органи трохи лубриканта з збуджуючим ефектом. Також для класичного сексу відмінно підходять розігрівальні та охолоджуючі інтимні мастила, пролонгуючі засоби. Особливо важливо застосовувати лубрикант, якщо використовуються девайси з вібрацією, ротацією чи пульсацією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...