• Головна
  • В Одесі відкриють фронт-офіс надання допомоги ветеранам
16:38, 13 вересня 2023 р.

В Одесі відкриють фронт-офіс надання допомоги ветеранам

В Одесі відкриють фронт-офіс надання допомоги ветеранам

До Дня ветерана в Одесі заплановане відкриття фронт-офісу сервісного центру #ВетеранХаб.

Про це повідомили у мерії.

Хаб створений заради того, щоб ветерани та їхні найближчі особи якомога легше перенесли потрясіння війни вже після повернення до цивільного життя. Тут допоможуть отримати відповіді на питання: «На що чекати після звільнення з лав армії?», «Яка надаватиметься підтримка під час переходу до цивільного життя?»

В основі ідеї - створення простору для українських ветеранів, де вони зможуть отримати весь комплекс соціальних послуг, юридичний захист, а також консультації та поради фахівців щодо лікування, реабілітації, психологічної допомоги, працевлаштування, відкриття власного бізнесу тощо.

Також тут буде запроваджений проєкт Мінветеранів «Інститут помічника ветерана». До роботи активно залучатимуться громадські організації, що опікуються нашими захисниками.

Наразі в адмінцентрі на вулиці Косовській, 2-Д завершуються підготовка та оснащення приміщень до відкриття, а фахівці #ВетеранХаб завершують програму підвищення кваліфікації.

Крім того, вже сьогодні проводиться робота над комплексом взаємопов’язаних завдань і заходів, що спрямовані на розв’язання найважливіших проблем та поєднання зусиль органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій різних форм власності, спрямованих на поглиблення соціальних гарантій для наших воїнів, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...