• Головна
  • Одеситку судитимуть за самовільне захоплення міської землі під терасу ресторану, - ФОТО
13:10, 13 вересня 2023 р.
Надійне джерело

Одеситку судитимуть за самовільне захоплення міської землі під терасу ресторану, - ФОТО

Одеситку судитимуть за самовільне захоплення міської землі під терасу ресторану, - ФОТО

Поліцейські відправили на лаву підсудних жительку Одеси за самовільне зайняття землі у водоохоронній зоні міста. На земельній ділянці площею понад 100 квадратних метрів, що належить територіальній громаді, 52-річна підприємниця облаштувала ресторан.

Про це розповіли у поліції. 

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що кілька років тому жінка отримала право тимчасового використання місця на вулиці Чорноморській під розташування літнього майданчика площею 63 кв.м. Строк дії договору закінчився влітку минулого року, але підприємниця вирішила не тільки продовжити бізнес, а й розширити його. Усвідомлюючи, що у неї відсутні дозвільні документи, одеситка облаштувала на вказаній території тимчасову споруду закритого типу, при цьому зайнявши майже на п’ятдесят квадратних метрів міської землі більше, ніж використовувала раніше.

"Під процесуальним керівництвом прокурорів Приморської окружної прокуратури міста Одеси слідчі провели розслідування і, зібравши достатньо доказів, висунули фігурантці обвинувачення у самовільному зайнятті земельної ділянки в охоронній зоні за частиною 2 статті 197-1 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачене покарання обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років або позбавленням волі на строк до двох років", - зазначив старший слідчій територіального підрозділу поліції Євген Смірнов.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...