• Головна
  • Що потрібно знати при виборі плитоноски?
Новини компаній
13:00, 12 вересня 2023 р.

Що потрібно знати при виборі плитоноски?

Новини компаній
Що потрібно знати при виборі плитоноски?, фото-1

Для максимально безпечного та ефективного виконання бойових завдань військовим, поліцейським, медикам, які знаходяться в гарячих точках, використовуються плитоноски – спеціальні чохли для броньованих плит. Такий бойовий захист є мультифункціональним, оскільки має ремінці та кріплення для фіксації на людях з різними параметрами, що робить плитоноски універсальними. У виборі ж такого елементу оснащення бійця вкрай важливий комфорт, безпека, мобільність та надійність. Саме на ці фактори варто звертати особливу увагу при виборі.

Якщо Вам потрібна якісна та функціональна плитоноска, яка виготовлена у повній відповідності до високих потреб бійців та витримує найрізноманітніші навантаження, зверніть увагу на пропозицію ТМ Українська Броня. На сайті магазину можна знайти варіанти плитоносок в різних кольорах (мультикам, койот, піксель, олива, чорний та ін.)  та замовити потрібний варіант максимально оперативно. Також на сайті магазину виробника можна отримати компетентну консультацію фахівця щодо вибору відповідного оснащення та його функціоналу.

Важливі фактори вибору: якість тканини, кольори чохлів, функціонал

У випадку із плитоносками якість виробу буде найважливішим фактором вибору. Це включає в себе:

1.Надійність та щільність тканини;

2.Наявність водовідштовхувального покриття;

3.Зручність фурнітури;

4.Сумісність з плитами відповідного формату;

5.Наявність антиінфрачервоного покриття;

6.Можливість комбінувати плитоноску з іншими типами бронезахисту;

7.Ергономічну посадку;

8.Продуманий до деталей дизайн.

Найкращим матеріалом для плитоносок вважається Cordura 500D. Він представляє собою особливу нейлонову тканину, яка має додаткове поліуретанове покриття та надійно захищена від потрапляння вологи в середину виробу. За рахунок особливої структури ниток та багатоетапної обробки тканина відрізняється стійкістю до пошкоджень та стирання. Продумана ергономіка та дизайн плитоноски повинні гарантувати користувачеві змогу підлаштувати її під власні потреби, регулюючі всі елементи. 

Для забезпечення більшого захисту є можливість комбінувати бронежилет з іншими броньованими елементами. Саме такий варіант виготовлення запропонували фахівці компанії Українська Броня. Моделі плитоносок на сайті мають продуманий до дрібниць конструктив, який дозволить бійцю збільшити площу броні та захистити найбільш вразливі ділянки тіла з високою ефективністю. Компанія також використовує для виготовлення виробів найкращі тканини, які мають всі важливі властивості, перелічені вище.

Види плитоносок та чохлів для бронежилету

На сайті магазину можна придбати сучасний чохол для бронежилету в двох модифікаціях:

1.RPC – модель плитоноски, яка виготовляється із тканини типу 500D, має сумісність з аксесуарами, оснащеними лямками MOLLE у вигляді рядів строп. Виріб виготовлений у повній відповідності до найвищих стандартів якості, оснащений ручкою для евакуації, яка витримує до 100 кг. Ця модель плитоноски повністю сумісна з елементами бронекостюму  FAS.

2.FPC – плитоноска, яка гарантує найкращий захист органів тіла за рахунок можливості встановлювати бронеплити та м'який балістичний захист у бічні кишені. Випробування ручки для евакуації показують, що вона здатна витримати до 120 кг. Модель також повністю сумісна з іншими модулями протиуламкового костюму, має швидкоз’ємну систему фастексів, з’ємну вентиляцію та антиінфрачервоне покриття

Обидві моделі військової екіпіровки можна замовити в один клік на сайті компанії Українська броня в потрібній кількості. В залежності від обраної моделі та потрібного кольору буде змінюватися й термін виготовлення виробів. Уточнити всі деталі та задати важливі питання менеджеру можна за допомогою відповідної форми на сайті або по телефону.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...