• Головна
  • Одеські поліцейські викрили містянина у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин у великих розмірах
14:10, 9 вересня 2023 р.
Надійне джерело

Одеські поліцейські викрили містянина у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин у великих розмірах

Одеські поліцейські викрили містянина у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин у великих розмірах

45-річному чоловіку, який вже має судимість за аналогічне правопорушення, слідчі повідомили про підозру за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 34 тисяч гривень штрафу до 3 років позбавлення волі.

Повідомляє поліція області

Поліцейські зупинили зловмисника на вулиці Мічуріна у Київському районі міста та вилучили у нього вісім зіп-пакетиків із забороненими речовинами. Зі слів правопорушника, він нібито знайшов на вулицях міста згортки із психотропами та зберігав їх для власного вживання.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження та скерували вилучене на експертизу. Згідно з експертними висновками, у згортках знаходилися у великих розмірах метилметкатинон та амфетамін, що, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів» від 06.05.2000 № 770, відносяться до психотропних речовин.

«За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими в ході досудового розслідування, слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом прокурора Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні психотропної речовини без мети збуту у великих розмірах, вчинених протягом року після засудження за цією статтею. Суд задовольнив клопотання слідчих та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 34000 до 85000 гривень, або позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває», - повідомила слідча Одеського районного управління поліції № 1 старший лейтенант поліції Вікторія Когут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...