• Головна
  • «ПІД ГІПНОЗОМ»: найгарячіша прем'єра тижня від легендарного Роберта Родрігеса з Беном Аффлеком вже в кіно!
Партнерський матеріал
13:00, 7 вересня 2023 р.

«ПІД ГІПНОЗОМ»: найгарячіша прем'єра тижня від легендарного Роберта Родрігеса з Беном Аффлеком вже в кіно!

Партнерський матеріал

З 7 вересня у всіх кінотеатрах України виходить нова стрічка культового режисера, сценариста та продюсера Роберта Родрігеса «Під гіпнозом». Він відомий, як і глядачам, так і критикам за такими хітами, як: «Аліта. Бойовий ангел», «Місто Гріхів», «Діти шпигунів», «Мачете», «Планета стріху», «Від заходу до світанку», «Відчайдушний».

Головну роль у картині зіграв лауреат двох премій «Оскар» Бен Аффлек («Ліга справедливості», «Єйр», «Армагедон», «Місто ворів», «Розумник Вілл Хантінг». Партнеркою голівудської суперзірки виступила Алісе Брага («Місто Бога», «Я — легенда», «Елізіум», «Хижаки» та шоу «Королева Півдня»).

Також у картині за сценарієм Макса Боренштейна (франшизи «Конг» та «Годзілла») та самого Родрігеса зіграли так відомі актори, як: Вільям Фіхтнер, Джекі Ерл Хейлі, Джей Ді Пабло та інші. 

Для Роберта Родрігеса «ПІД ГІПНОЗОМ» став поверненням у велике кіно після останнього фантастичного блокбастера «Аліта. Бойвовий ангел», що вийшов на екрани у до-ковідний 2019 рік. 

За сюжетом нового фантастичного фільму, Бен Аффлек грає детектива поліції Денні Рурка, який не може впоратися з сімейною трагедією: посеред дня на дитячому майданчику безвісті зникла його донечка Мінні. Рік потому поліція отримує загадковий виклик: планується пограбування банку і злочинців цікавить тільки одна ячейка - номер 23. Поки Рурк знаходить саме там фото своєї зниклої дочки, люди навколо виконують накази загадкового Діллрейна так, ніби всі вони  знаходяться під гіпнозом... Бо їхня  реальність дійсно знаходиться під чужим контролем.

Роберт Родрігес відповідаючи на питання чим є його новий проєкт, назвав  «Під Гіпнозом»«Хічкоком на стероїдах»: «ПІД ГІПНОЗОМ це Хічкок на стероїдах. Насправді я маю на увазі темпоритм трилера, загадки, нашарування тем. Загадки від Хічкока, але невпинний темп сучасного трилера. Ми поставилися на всіх етапах так до нашого фільму: монтаж, побудова діалогу, «загадкова жінка», саундтрек. Але потім додали більше пульсу, більше ритму»

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...