• Головна
  • В Одесі шахрайка просила у перехожих телефони і зникала разом з чужими гаджетами
11:53, 7 вересня 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі шахрайка просила у перехожих телефони і зникала разом з чужими гаджетами

В Одесі шахрайка просила у перехожих телефони і зникала разом з чужими гаджетами

Поліцейські викрили 31-річну жительку Одеси у скоєнні низки шахрайств. Вона просила у перехожих скористатися телефоном і зникала разом з ним. Загалом правопорушниця ошукала шістьох громадян. За скоєне жінка може провести за ґратами до трьох років.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисниця просила на вулицях міста у незнайомців мобільні телефони начебто для здійснення термінового дзвінка, а отримавши їх у руки, зникала з поля зору власників у невідомому напрямку.

Зловживаючи довірою місцевого населення, правопорушниця вкрала шість гаджетів, які згодом продала.

"Усі мобільні телефони правоохоронці розшукали та повернули власникам. За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом прокурорів Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантці про підозру у заволодінні чужим майном шляхом обману, тобто шахрайстві, зокрема вчиненому повторно, що передбачено частинами 1 та 2 статті 190 Кримінального кодексу України. Це правопорушення карається штрафом від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 51000 до 68000 гривень, або виправними роботами строком від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до пʼяти років, або позбавленням волі на строк до трьох років", - повідомив старший слідчий територіального підрозділу поліції Андрій Каращук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...