• Головна
  • З нагоди Дня міста Одесу відвідала французька делегація
15:14, 6 вересня 2023 р.

З нагоди Дня міста Одесу відвідала французька делегація

З нагоди Дня міста Одесу відвідала французька делегація

З нагоди Дня міста до Одеси завітали Амбасадор міста Одеси у Французькій Республіці пан Лоран Кермет та голова французько-української асоціації «Марсель-Одеса» пані Наталія Добрянська.

Про це повідомили у мерії.

У березні 2023 року пан Лоран Кермет обраний Амбасадором міста Одеси у Французькій Республіці, у зв’язку з чим 01 вересня 2023 року пану Кермету було вручено відповідну грамоту.

Враховуючи багаторічну роботу пані Наталії Добрянської у якості Амбасадора міста Одеси у Французькій Республіці протягом 2020-2022 років, пані Добрянська була нагороджена Почесною грамотою Виконавчого комітету Одеської міської ради за сумлінну плідну працю, спрямовану на організацію надання гуманітарної допомоги, підтримання іміджу міста Одеси на європейській арені в мирний і воєнний часи та значний особистий внесок у розвиток співпраці між містами Одесою і Марселем.

Від початку повномасштабного вторгнення місто Марсель активно долучається до надання місту Одесі гуманітарної допомоги, зокрема карет швидкої допомоги, медичного обладнання, медикаментів, позашляховиків, одягу, предметів особистої гігієни тощо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...