• Головна
  • Сергій Гончарук та Dental Center підтримує Одеську пляжну лігу з волейболу «Динаміка»
Новини компаній
09:00, 6 вересня 2023 р.

Сергій Гончарук та Dental Center підтримує Одеську пляжну лігу з волейболу «Динаміка»

Новини компаній

На минулих вихідних в Одесі на 14 станції фонтану пройшли змагання Одеської пляжної волейбольної ліги «Динаміка», партнером яких виступив засновник Dental Center - Сергій Гончарук. На одному майданчику було зібрано спортивні команди з Одеси, Києва, Харкова, Миколаєва, Херсона, та інших міст України. За екстрене стоматологічне здоровʼя волейболістів слідкував засновник та лікар-стоматолог Dental Center - Сергій Гончарук.  

Сергій Гончарук та Dental Center підтримує Одеську пляжну лігу з волейболу «Динаміка», фото-1

Сергій Гончарук – це не лише визнаний фахівець у своїй області, але й відданий прихильник спорту та активного способу життя. Навіть поза межами своєї стоматологічної практики, він виявляє велику підтримку для ініціатив, спрямованих на підвищення фізичної активності та спортивної культури серед молоді та дорослих. 

Зі спортом пов'язані не тільки його партнерські зусилля, але й його медичні навички. Як висококваліфікований лікар-стоматолог, Сергій Гончарук завжди готовий надати екстрену допомогу своїм пацієнтам та спортсменам. Його професійність і турбота про здоров'я людей роблять його важливою постаттю як у медичному, так і у спортивному світі.

Сергій Гончарук та Dental Center підтримує Одеську пляжну лігу з волейболу «Динаміка», фото-2

Завдяки підтримці Сергія Гончарука, Одеська Пляжна Ліга з волейболу може розвиватися і привертати нових прихильників до цього захоплюючого виду спорту. Він є втіленням того, як одна особа може сприяти розвитку спорту та підтримувати здоровий спосіб життя в своєму місті.

Сергій Гончарук – це не лише лікар та партнер, але і символ підтримки спорту та здорового життя. Його внесок у спортивне співтовариство Одеси заслуговує на велике визнання і повагу.

Автор: Карина Трубинина

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...