• Головна
  • ПЗРД акаунти Facebook: що це, де купити і як їх використовувати
Новини компаній
19:54, 1 вересня 2023 р.

ПЗРД акаунти Facebook: що це, де купити і як їх використовувати

Новини компаній

ПЗРД називають акаунти, які успішно пройшли перевірку заборони рекламної діяльності, що є важливим елементом успішних запусків реклами. Проходження ЗРД обов'язкове для кожного рекламодавця починаючи з 2021 року. Якщо до цього ЗРД викликалося спеціально для підвищення трасту акаунта, то зараз цей бан отримує кожен новий рекламодавець. 

Де і як купити ПЗРД-акаунти Facebook

Якщо вам потрібно купити ПЗРД акаунти Фейсбук, то рекомендуємо перевірений магазин — https://fb1.shop. Магазин витратників Фейсбук «FB1.shop» має великий асортимент акаунтів для реклами та арбітражу. У «FB1.shop» є автореги ПЗРД, Фарм ПЗРД-акаунти, якісні Фан Пейдж (ФП ПЗРД). У магазині завжди діють знижки новим клієнтам і вигідні пропозиції для гуртових покупців.

cM3m9tvNnaUp2ZMfpqgYV_q7UyQwM_-MPjZuc7DGTcp4vD4o-CK_m5qFVzoWK6FH3fG4BE3bjbkSJzV8uJh0bFgUsYuSnSMZInpW8vkosaKkRa_Ov52CARaxRj9Iy9FM0vEzxD1BhYik57w25-VoHW0

Різновиди ПЗРД акаунтів Фейсбук

Наявність ПЗРД буває в різних типах акаунтів і витратників, найбільш затребувані — Автореги ПЗРД, Фармленні ПЗРД-акаунти і ПЗРД ФП.

  • Автореги ПЗРД — акаунти, створені у великому обсязі спеціальним софтом, які успішно проходять ЗРД. Їх купують, щоб надалі фармити або для прив'язки до більш якісних акаунтів для масштабування. ПЗРД Автореги коштують дешево і здатні витримати запуск реклами в прив'язці з Кінг-акаунтами.

  • Фармінг ПЗРД — ці акаунти реєструються фармерами на мобільних пристроях з трастових проксі. Далі на фармлених акаунтах імітується стандартна призначена для користувача активність і реєстрація на зовнішніх сайтах через Фейсбук (внутрішній і зовнішній фарм). Фармлені ПЗРД-акаунти найбільш стійкі та здатні витримати великі бюджети й обсяги трафіку. Також Фарм акаунти використовуються як Кінг-акаунти для високої надійності з прив'язкою до Авторегів і БМ.

0yNGyMbjJ9jh4TNDIbojJEQsOJn5u0cOOrb0MYQls5ggfGJVAd8tkhpJu4XZdbgcAt1GFn_p4hY2B61eS0Fq-tdqEr0cW-wNDraybwe_Qjw7WC4CFv80_QxvAdGv4gvlW9QZIrMLS4EqRZ5voF1GN1Y

  • ПЗРД ФП (https://fb1.shop/?cat_id=14866) — це фан-сторінки, які може створити кожен надійний акаунт, щоб просувати свої офери. Щоб отримати максимум можливостей від реклами фейсбук, необхідно мати прогріту ФП і бажано з ПЗРД. Якщо запускати рекламу з ФП ПЗРД, то це значно розширює рекламні можливості і допомагає уникнути блокувань. Багато досвідчених вебмайстрів запускають рекламу саме з ФП ПЗРД, тому що вони отримують вкрай рідко бани і реклама швидко запускається. 

iQdyBwlRHzLGMURHll2OHuDd9t-T9kEy-M1SYFqNmm_sJJec8fQE-RY68n_6i30BauX_a7yaLVehZo2USCxXGb7-u2V9bl_4VFeTYhWl2jk9FOz3qFm3H0nXwjv93OGwDs_LjSa3KvUIEpehyyel_zs

У «FB1.shop» представлений широкий вибір ПЗРД-акаунтів Facebook, всі витратники в асортименті відповідають заявленим характеристикам і готові до безперешкодного запуску рекламних кампаній.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#купити ПЗРД акаунти Фейсбук #fb1.shop
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...