• Головна
  • Opti Taxi та БО «Благодійний фонд «Соборна»: Підтримаємо дітей наших загиблих військових на 1 вересня!
Партнерський матеріал
15:00, 30 серпня 2023 р.

Opti Taxi та БО «Благодійний фонд «Соборна»: Підтримаємо дітей наших загиблих військових на 1 вересня!

Партнерський матеріал

І знову настало 1 вересня. Особлива дата для дітей та кожного дорослого. Упродовж дорослого життя кожен з нас саме 1 вересня згадує дуже емоційно. Адже період дитячих, шкільних та студентських років, зазвичай, насичений яскравими емоціями: добрими, поганими, різними… 

Другий рік поспіль 1 вересня, або День знань, для мільйонів наших дітей затьмарено військовими подіями. 

Згідно з даними ООН, покинути свої домівки були вимушені понад 2 мільйони дітей. Для сотень тисяч немає дороги назад, оскільки їхні будинки та школи недоступні через руйнування та окупацію.

Сьогодні також слід згадати про тих дітей, яких вже ніколи не відведуть батьки до школи, коледжу чи до університету. 

Ми маємо допомогти саме таким дітям. Сьогодні наші люди переживають чимало горя та смертей.  Ми повинні щодня підтримувати родини військовослужбовців, адже саме їм ми зобов’язані нашою свободою.

Не можна лишати наодинці з горем та болем родини, які втратили свого героя на війні. Закликаємо підтримати наш проєкт та дати дітям загиблих військових розуміння того, що вони важливі, а жертви їхніх батьків не є марними. 

Будемо вдячні за кожну вашу гривню, яка піде в проєкт системної допомоги дітям та родинам загиблих військовослужбовців. Також будемо вдячні за репости та будь-яку інформаційну підтримку ініціативи.  В рамках спільного проєкту Opti Taxi та БО «Благодійний фонд «Соборна» знайомлять вас з особистими історіями родин та дітей наших загиблих військових. 

Це є ще одним нагадуванням про ціну нашої свободи та необхідності підтримати тих, без чиїх жертв ми б не змогли жити у вільній країні.

ДІСКЛЕЙМЕР:нижче ви можете ознайомитися з реальними історіями дітей і родин наших загиблих захисників. 

Історії публікуються з редакційною вичиткою з повної згоди опікунів неповнолітніх.

Історія родини Шешеня 

Батько Шешеня Вадим, мама Тетяна, син Олександр 9 років, донька Дар’я 12 років. 

nNOGh1Knak4bMADb8B3ETyGU3gsUPUIIcpEjbbUBdDq4YM-SPB-M97cnigU4PkejI1pV-v7bwZlmO2Wn0OLiZHPvakO9GeYBP6OVjEkfUhbkS_FH3kO87d6uyIVU9LxdBqDLOMUjeNjHEisiwTTlS2k

У березні 2014 року, під час першої хвилі мобілізації, батько став військовослужбовцем. Восени того ж року він загинув, захищаючи Донецький аеропорт. Залишилась вдома 4-річна дочка та новонароджений син. Після початку повномасштабного вторгнення родина змушена була залишити свій рідний дім на Херсонщині та переїхати до Черкас.

Зараз Даші 12 років, вона виростає розумною та обдарованою дівчинкою. Має виняткові успіхи в навчанні, завжди прагне до нових знань та досягнень.

Саша, якому 9 років, займається футболом і надзвичайно захоплюється грою футболіста Мессі. Він навіть має футболку з іменем Мессі, яку носить із гордістю. Саша демонструє великий потенціал у футболі та має в собі вогонь переможця.

Минулого року Саша вирішив залишитись вдома на канікулах, тоді як Даша відвідувала табір «Карамель» самостійно. 

У цій родині кожен день це новий шанс стати кращими. 

Історія родини Бурко

Батько Бурко Євген, мама Аліна, донька Марина 8 років, Анна 13 років. 

5R6IspM6XkPoTqQiK26LCMs1lX6YNW-jlg_8mR0pkB-98Ec-6AzbqPBOv46-TtvrcBiJ0g-Mmjf_n4JNO7DSAFhg_eaqEWr_8VzCL98dPeEdid6bBBX2RXa5jdRyMln0UX3TCsw6NJWKiQne4vbn6qs

Під час бойових дій, що розгорнулися на Донеччині у червні у 2014 році, загинув Бурко Євген заступник командира розвідувальної групи 3-го окремого полку спеціального призначення. За свою відвагу був посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня. 

У Євгена залишилося дві доньки, молодша з яких народилась після його смерті. Дівчатка займаються в імідж-центрі «Ольга» та беруть участь у конкурсах для юних моделей. Минулого літа Аня разом з іншими дітьми із БО «БФ «Соборна» мала нагоду відпочити у таборі «Карамель» на території Закарпаття. 

Дівчинка не лише відпочила, а й знайшла справжніх друзів з різних куточків України. Тож цього літа Аня з нетерпінням очікує наступного заїзду до табору, щоб тісно обійняти своїх друзів, з якими вона протягом року спілкувалась лише онлайн через повідомлення та відеодзвінки. Цього разу Аня поїде разом зі своєю молодшою сестричкою, Маринкою.

А ще цього року Аня почала займатися стрільбою в тирі.

КОЖНА ВАША ГРИВНЯ ПІДЕ НА ПОКРИТТЯ КРИТИЧНИХ ПОТРЕБ РОДИН НАШИХ ЗАГИБЛИХ ВІЙСЬКОВИХ, ЯКІ ЗАЛИШИЛИСЯ БЕЗ ГОДУВАЛЬНИКІВ. ВАШІ КОШТИ ТАКОЖ БУДУТЬ НАПРАВЛЕНІ НА СИСТЕМНИЙ РОЗВИТОК ЧЛЕНІВ РОДИН ПОЛЕГЛИХ ЗАХИСНИКІВ, ЯКІ ПОВИННІ БУДУВАТИ НОВЕ ЖИТТЯ. 

Зробити свій внесок у важливу справу завжди можна у застосунку Opti Taxi або за цим лінком на сайті БО «Благодійний фонд «Соборна»:https://bit.ly/optitaxi

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...