• Головна
  • Вибір та вигідна покупка ноутбука в Одесі
Новини компаній
17:10, 28 серпня 2023 р.

Вибір та вигідна покупка ноутбука в Одесі

Новини компаній

Вибір зручного ноутбука в Одесі не простий і дуже відповідальний захід. На ринку представлено безліч моделей з базовим та спеціалізованим функціоналом. Перш ніж купити ноутбук, варто задуматися, для яких цілей він потрібен, на які параметри варто звернути особливу увагу.

Вибір та вигідна покупка ноутбука в Одесі, фото-1

Важливі характеристики

Підбираючи модель, обов'язково поцікавтеся:

  • Розмір екрана. Для тих, хто більше працює стаціонарно, більше підходять ноутбуки з екраном від 15,6 до 17,3 дюйма. Тим, хто часто рухається, варто купити ультра бук з екраном 13-14 дюймів.
  • Роздільна здатність екрану. Оптимальний показник Full HD -1920 пікселів по горизонталі та 1080 вниз по вертикалі. Моделі з високою роздільною здатністю 2К і 4К можуть мати проблеми з масштабуванням у Windows додатках.
  • Процесор. Він відповідає за енергоефективність, продуктивність, швидкість роботи та деякі інші характеристики. Для навчання та роботи в офісі можна купити ноутбуки недорого https://bloknotik.od.ua/notebooks/ з процесорами Intel Pentium, Intel Celeron, Intel Core i3 або AMD Athlon, AMD Ryzen 3. Для складних завдань буде потрібно AMD Ryzen модифікації 5, 7, 9 або Intel Core модифікації i5, i7, i9. На ігрові моделі встановлюють AMD Ryzen 5, Intel core i5 та вище.
  • Тип матриці. Найчастіше використовуються IPS, TN+Film. Перші чудово передають кольори та мають комфортні кути огляду. TN+Film коштує дешевше, але не гарантує комфортних оглядових кутів. В ігрових моделях встановлюють матриці з плавним виведенням картинки із частотою розгорнення екрану 120-144 Гц.
  • Об'єм і тип жорсткого диска. У сучасні моделі вбудовані SSD-накопичувачі. Оптимальний об'єм 512 ГБ та більше.
  • Об'ємом оперативної пам'яті (RAM). Цей показник важливий для стабільної роботи ресурсомістких додатків та одночасного використання кількох програм. У пристроях для навчання, будинку або офісу зазвичай достатньо встановити 8 ГБ ВП, для більш серйозних завдань краще підібрати моделі з оперативною оперативністю 12-16 ГБ і вище.
  • Відеокартою- вона забезпечує високу продуктивність обладнання під час обробки графічних файлів, 3D об'єктів та ігор. Для дому та навчання підійдуть моделі з відеокартою, вбудованою в процесор. Вони мають хорошу енергоефективність та менше витрачають заряд батареї. Для 3D, відеомонтажу та ігор більше підходять ноутбуки з дискретною відеокартою. У сучасних ігрових комп'ютерах використовують відеокарти Nvidia GTX, RTX.
Вибір та вигідна покупка ноутбука в Одесі, фото-2

Де купити ноутбук в Одесі?

Інтернет-магазин «Bloknotik» пропонує широкий вибір комп'ютерного обладнання для порівняно простих та дуже об'ємних завдань. Ціни на ноутбуки залежать від широти функціоналу, собівартості комплектуючих елементів, ергономічності дизайну, габаритів (потужне залізо, компактно розміщене у маленькому корпусі, коштує набагато дорожче) та репутації бренду. Більшість моделей каталогу мають відмінні можливості розширюваності та підключення, швидко передають дані та зображення найвищої якості на вбудований екран та зовнішні монітори, мають функцію швидкої зарядки та оснащені роз'ємами HDMI, USB-C, Thunderbolt, Mini DisplayPort. Скористайтеся тематичними фільтрами та вибирайте найкращий ноутбук для досягнення ваших цілей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...