• Головна
  • Організовував свято: в Одесі чоловік запустив салют
17:16, 25 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Організовував свято: в Одесі чоловік запустив салют

Організовував свято: в Одесі чоловік запустив салют

Не зважаючи на заборону використання піротехнічних виробів під час дії воєнного стану, він здійснив запуск салютів неподалік одного з готельних комплексів.

Повідомляє поліція області

Про це, 23 серпня, близько шостої години вечора, до поліції повідомили громадяни, які почули постріли.

В ході відпрацювання отриманої інформації правоохоронці встановили порушника. Ним виявився 25-річний житель Одеського району. Він пояснив, що отримав замовлення на організацію свята з використанням салютної установки, яке виконав.

Під час огляду місця скоєння правопорушення поліцейські вилучили відпрацьований піротехнічний засіб для запуску салютів з 25-ма отворами та 3 гільзи до них з ознаками горіння.

«Наразі фігуранту повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000-34000 гривень), або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років. Розслідування триває» - повідомила старший дізнавач сектору дізнання відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 Ганна Баркар.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...