• Головна
  • На Одещині нетверезий водій без водійського посвідчення потрапив в аварію
16:33, 23 серпня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині нетверезий водій без водійського посвідчення потрапив в аварію

На Одещині нетверезий водій без водійського посвідчення потрапив в аварію

Відразу за чотирма статтями КУпАП поліцейські склали адміністративні матеріали відносно 48-річного жителя Березівщини, який сів за кермо автомобіля у стані сп’яніння попри те, що у грудні минулого року за нетверезе водіння суд позбавив його права керування транспортними засобами, і скоїв ДТП.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася ввечері між селами Демидове та Михайло-Олександрівка Березівського району. Правоохоронці встановили, що 48-річний місцевий житель на автомобілі Daewoo Tico, не впорався з керуванням і злетів у кювет, де автомобіль перекинувся.

Унаслідок ДТП водій отримав незначні тілесні ушкодження і від госпіталізації відмовився. Перевірка на стан сп’яніння показала, що він був нетверезий, в його організмі виявили 2,06 проміле алкоголю.

Під час встановлення обставин ДТП, поліцейські з’ясували, що чоловік керував автомобілем попри заборону судом сідати за кермо протягом року, не був пристебнутий ременем безпеки та не мав поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності.

Автомобіль правоохоронці вилучили та помістили на арештмайданчик, а відносно керманича склали адміністративні матеріали за чотирма статтями кодексу України про адміністративні правопорушення.

Максимальне покарання, яке загрожує правопорушнику – штраф у розмірі 34000 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням автомобіля або адміністративний арешт на строк десять діб з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...