• Головна
  • Одесит влаштував масштабне підпільне виробництво цигарок, - ФОТО
11:48, 23 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Одесит влаштував масштабне підпільне виробництво цигарок, - ФОТО

Одесит влаштував масштабне підпільне виробництво цигарок, - ФОТО

На Одещині правоохоронці викрили членів злочинної групи, які організували підпільний цех із виробництва цигарок "кущовим" методом на території орендованого приватного будинку. Щодня на підпільному виробництві "крутили" до 5000 пачок цигарок та розфасовували близько 50 кг тютюну.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

"Оперативні співробітники управління стратегічних розслідувань в Одеській області Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями провели заходи з припинення виробництва контрафактних тютюнових виробів на території регіону. У ході відпрацювання правоохоронці встановили організатора та членів угруповання, місцезнаходження цеху та канали гуртового збуту виготовленої продукції", - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці зазначили, що налагодив тютюновий "бізнес" 27-річний мешканець Одеси. Він облаштував підпільний цех на території одного з приватних домоволодінь, яке спеціально для цього орендував. Цех був обладнаний усім необхідним устаткуванням, що дозволяло забезпечувати повний цикл виготовлення контрафактної тютюнової продукції "кущовим" методом під виглядом відомих брендів.

Для безперервного процесу виготовлення та реалізації фальсифікованих цигарок організатор "бізнесу" залучив двох знайомих, 23-х і 26-ти років, роботу яких координував та контролював особисто. До їх обов’язків входила безпосередня участь у процесі виробництва, зберігання та продажу цигарок.

Замовлення фігуранти приймали через спеціально створені сайти та за телефоном. Готову продукцію зловмисники надсилали замовнику поштою або здійснювали кур’єрську доставку до місць роздрібної торгівлі - від 50 до 70 відправок по Україні на добу.

За місцем виробництва підакцизних товарів правоохоронці вилучили понад 770 000 гільз для цигарок, понад тонну тютюну, ароматизатори, 3 500 упаковок паперу для самокруток, 755 машинок для набивки сигаретних гільз, гроші та робочі записи. Загальна вартість вилученої продукції та сировини становить майже 1,4 млн грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...