Новини компаній
15:00, 21 серпня 2023 р.

Тренд "Міні тату"

Новини компаній
Тренд "Міні тату", фото-1

Мініатюрне мистецтво чи просто безневинна витівка? Що ж таке ці маленькі татуювання і який сенс вони несуть. Vean tattoo із задоволенням вас познайомлять із цим милим напрямком. 

Татуювання міцно закріпилися в нашій повсякденності, це незаперечний факт. Ми можемо стежити за розвитком тату і динамікою через тренди, які з'являються, мініатюрні татуювання сьогодні - це тренд.

Такі тату виглядають спокусливо для дуже великої кількості людей. Вони не впадають в око, робляться в середньому кілька годин і швидко заживають. Мінімалізм підкуповує своєю простотою, але це лише поверхнева думка.

Міні тату це концентрат унікального мистецтва, в якому закладено сенс, ідею, емоцію і це  не так просто, як здається на перший погляд. Тому не втомлюємося повторювати, що для втілення ваших прекрасних ідей потрібен майстер своєї справи. Маленькі деталі не пробачають помилок. Тут має бути тверда рука професіонала, який зробить вам заповітну картинку. На великих роботах простіше приховати або виправити неточності.

Міні татуювання це про естетичну привабливість. Вони мають особливий шарм. Ніжні й тонкі лінії перетворюються на витончені малюнки, які підкреслюють і розставляють акценти на тілі. Незважаючи на свої скромні розміри, ці татуювання мають значний вплив і можуть бути джерелом натхнення та особистої виразності.

Але не однією естетикою будемо ситі, хоча вона безумовно важлива в такому напрямі, давайте робити це не лише гарно, а й якісно.

На що варто звернути увагу, при виборі міні татуювань.

Розташування

Маленьке татуювання безумовно може бути зроблене де завгодно, але варто врахувати деякі особливі місця на нашому тілі. Такі, як згин на зап'ясті, пальці, долоні, ступні, лікті, коліна. На цих місцях татуювання найбільше схильні до деформації і не до всіх у майбутньому можна застосувати корекцію.

Тренд "Міні тату", фото-2

Вибір самого малюнка

Не варто обтяжувати і ускладнювати маленький малюнок. Що простіше татуювання такого формату, то кращий воно має вигляд і довше зберігає читабельний вигляд. Дуже добре виглядає в мініатюрі геометрія, ботаніка, будь-які нехитрі візерунки і символи.

Тренд "Міні тату", фото-3

Довговічність татуювання

Через особливості нанесення, татуювання з часом сильно втратить у кольорі. Міні тату робляться легкими, повітряними. Такий ефект досягається завдяки розведенню чорної фарби водою і використанню однієї або декількома голками. Контур має ніжніший вигляд, але він менш довговічний. Вибираючи малюнок, враховуйте це. Якщо продумати місце нанесення і ескіз заздалегідь, то така новина може послужити швидше плюсом, ніж мінусом. (Продумане заздалегідь місце нанесення ескізу - важлива частина в процесі татуювання. Продумайте заздалегідь місце і ескіз вашого майбутнього татуювання. )

Маленькі татуювання можуть бути не тільки непомітними, скромними, а й складати композиції цілих рукавів. Не всі люблять щільний прокрас, комусь подобається створювати одну сюжетну лінію за допомогою безлічі маленьких татуювань на тілі.

Яким би не був ваш вибір, головне робити його усвідомлено, це одна з основних рекомендацій від Vean Tattoo. Будь-то маленьке татуювання або великі роботи. Це творчий політ фантазії з вашим баченням свого тіла. Розмір малюнка не впливає на серйозність наміру і градус важливості. Міні татуювання не менш значущі, вони можуть бути вашою родзинкою, за умови належної майстерності виконавця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...