• Головна
  • Приїхав в гості до сестри та обікрав магазин: на Одещині затримали чоловіка
17:18, 19 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Приїхав в гості до сестри та обікрав магазин: на Одещині затримали чоловіка

Приїхав в гості до сестри та обікрав магазин: на Одещині затримали чоловіка

24-річний правопорушник спричинив власниці матеріальний збиток розміром понад 22 тисячі гривень і намагався уникнути відповідальності, переховуючись від поліцейських. Втім правоохоронці його розшукали і повідомили про підозру.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області

Молодик з Одеси приїхав у гості до сестри в одне з сіл Стрюківської сільської громади, де обікрав магазин-кафе. Зловмисник пошкодив решітки на вікнах, розбив скло та проник усередину приміщення. Звідти він викрав тютюнові вироби, алкогольні напої, продукти харчування та майже п’ять тисяч гривень і втік до обласного центру.

Загалом правопорушник спричинив потерпілій збитків на суму більше ніж 22 тисячі гривень.

В ході проведення слідчо-розшукових дій правоохоронці наступного ж дня встановили, що до злочину причетний 24-річний одесит. Втім на пошуки молодика довелося витратити більше часу, оскільки він почав переховуватися.

«Врешті вжитими заходами правопорушника розшукали. За наявності достатніх доказів, зібраних у ході досудового розслідування, фігуранту повідомили про підозру у таємному викрадені чужого майна, тобто крадіжці, поєднаній з проникненням у приміщення та вчиненій в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України і карається позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років», - розповів т.в.о. заступника начальника – начальника слідчого відділу Березівського районного відділу поліції Віталій Недзельський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...