• Головна
  • Крани кульові від виробника Tefiks
Новини компаній
14:50, 18 серпня 2023 р.

Крани кульові від виробника Tefiks

Новини компаній

Кран кульовий латунний відноситься до категорії замикаючої трубної арматури. Поданий робочий механізм характеризується кулястою формою. Продукція польського бренду Tefiks вважається однією з найпопулярніших не лише на території України, а й у всьому світі. У процес виробництва кранів компанія дотримується відразу кількох важливих правил:

1. Застосування високоякісних, зносостійких матеріалів, перевірених часом.

2. Застосування сучасних технологій, завдяки яким вдається створювати крани, що повною мірою відповідають необхідним експлуатаційним нормам.

3. Велика різноманітність кранів з латуні, які можуть успішно застосовуватися в різних сферах (найчастіше латунні вироби застосовують у системах водо- та газопостачання).

Якісний кран кульовий латунний характеризується стійкістю до всіляких механічних пошкоджень, про що свідчить його тривалий термін служби. Завдяки різним методам обробки матеріалу, виробнику вдалося досягти високого ступеня стійкості до негативного впливу ззовні. З цієї причини готова продукція не зазнає корозійного впливу.

Укрспецарматура, асортимент запорної та регулюючої арматури

Укрспецарматура, асортимент запорної та регулюючої арматури

Конструкція та особливості застосування

Латунні кульові крани від польського бренду Tefiks можуть успішно експлуатуватися в системах водопостачання як холодного, так і гарячого. Окремі види кранів застосовують під час транспортування газу, продукції нафтопереробної галузі. Деякі різновиди кранів справляються з максимально допустимою силою напору до 40 бар. У цьому вдається повністю зберегти всі необхідні показники герметичності.

Конструктивно такі замикаючі механізми складаються з наступного списку важливих елементів:

  • приводна рукоять;
  • корпусна частина із латуні;
  • ущільнювальні сідла;
  • шток із наявністю ущільнювальних прокладок;
  • замикаючий пристрій у формі сфери.

Крани латунні для води наділені високими показниками стійкості до всіляких гідроударів, різкого підвищення тиску в системі. У системах водопостачання ці пристрої часто застосовують у вигляді магістральних затворів, їх завдання полягає у відкритті/закритті потоку води, що відбувається вручну. За рахунок додаткового застосування нікельованого захисного напилення вдається зберегти привабливий дизайн кожного виробу, навіть за умов високих показників вологості.

Переваги використання кульових кранів Tefiks з латуні

Сучасні латунні крани для газу і води від польської компанії Tefiks практично повністю витіснили пробкові конусні пристрої. Пояснити таку популярність даних виробів можна за рахунок наступного пакету незаперечних переваг:

  • Компактні розміри дозволяють проводити монтаж навіть у важкодоступних ділянках труби.
  • Високі показники практичності за рахунок тривалого експлуатаційного терміну та демократичної вартості.
  • Універсальність у використанні – можна застосовувати для гарячої та холодної води, для газу та пари.
  • Наявність чудових антикорозійних характеристик, а значить крани не піддаються процесам руйнування у разі іржі.
  • Герметичність у процесі перекриття робочих потоків – все це стало можливим за рахунок використання високоякісних гумок ущільнювачів.

Продукція польського бренду Tefiks відрізняється високоякісним сплавом, що забезпечує високу рухливість усіх елементів за максимального ступеня міцності. В результаті готова конструкція чудово справляється з різкими перепадами тиску.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#латунні кульові крани #крани латунні для води #компанія Укрспецарматура великий вибір арматури
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...