• Головна
  • Автомобіль впав з обриву в озеро: в Одеській області сталася смертельна аварія
18:02, 17 серпня 2023 р.

Автомобіль впав з обриву в озеро: в Одеській області сталася смертельна аварія

Автомобіль впав з обриву в озеро: в Одеській області сталася смертельна аварія

Одна людина загинула, ще двох – госпіталізовано унаслідок ДТП у Білгород-Дністровському районі. Автопригода сталася вчора, 16 серпня, близько десятої години вечора поблизу села Борисівка Татарбунарської ОТГ.

Про це повідомили у поліції.

Попередньо встановлено, що 40-річний водій автомобіля «ВАЗ», рухаючись вздовж озера Сасик, не впорався з керуванням і з’їхав з ґрунтової дороги, у результаті чого легковик впав з обриву у водойму.

Унаслідок автопригоди 31-річний чоловік, який знаходився на пасажирському сидінні автівки, загинув. Водій та ще один його пасажир 26-ти років були госпіталізовані до місцевої лікарні. У керманича відібрали біологічні зразки для перевірки на наявність алкоголю в організмі.

«На місці події працювали слідчі територіального підрозділу поліції, слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та співробітники ДСНС. Відомості про подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі в рамках розпочатого кримінального провадження призначено низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини події», - зазначив начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Віктор Дудка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...