• Головна
  • Не можеш визначитися з вибором онлайн-школи, заходь читай.
Новини компаній
13:00, 15 вересня 2023 р.

Не можеш визначитися з вибором онлайн-школи, заходь читай.

Новини компаній

Розвиток дитини починається з раннього віку. Звичайно, в майбутньому вона може закінчити престижний виш, здобути якісну освіту, але широкий кругозір, лідерські якості, вміння мислити креативно закладаються саме під час навчання у школі. А згідно психологічних досліджень, формування характеру відбувається з 6 до 10 років, в цьому ж віці напрацьовуються й комунікативні навички. Це найбільш важливий час для розвитку, і ті батьки, які його не проґавили, забезпечили успішне майбутнє своїй дитині.

Тому при виборі школи потрібно бути вкрай уважним. Зазвичай, батьки обирають загальноосвітній державний заклад, який знаходиться ближче до дому, аби зручніше було забирати дитину після роботи, або щоб та могла сама безпечно добиратись в школу та зі школи. Та те, що зручніше – не завжди є кориснішим. Тим більше, що сьогодні більшість закладів переходять на дистанційне навчання.

В чому переваги дистанційного формату

Передусім, на сьогодні навчання у режимі онлайн – це найкращий спосіб убезпечити дитину. Вперше це було доведено під час пандемії Коронавірусу, зараз же – через постійні ракетні обстріли. На жаль, ніхто не знає, скільки буде тривати війна, вона може зайняти роки. А віддавати дитину до школи потрібно вже зараз. І потурбуватись, щоб з нею все було гаразд.

 Не можеш визначитися з вибором онлайн-школи, заходь читай. , фото-1

Серед інших переваг відзначають:

  •  Можливість вчитись з будь-якого куточку світу, де є інтернет. Це особливо актуально для внутрішньо переміщених осіб, а також для тих, хто виїхав за кордон;
  •  Економія часу. Де б не був розташований заклад, все рівно, до нього потрібно їхати або йти. І це викликає незручності, зокрема, для батьків, яким потрібно зранку зібрати дитину до школи. При дистанційному навчанні таких проблем немає;
  •  Ефективність. Дитині простіше засвоювати складний матеріал, коли вона перебуває у звичній для себе обстановці;
  •  Дотримання режиму харчування. Вдома дитині легше дотримуватись графіку харчування, до того ж, вона вживає домашні продукти, приготовлені матусею.

Проте не всі школи виявились готовими до переходу на онлайн навчання, через що сильно впала якість освіти дітей. Тому для дитини краще підійде приватна онлайн школа «Сходження».

Чому саме онлайн школа «Сходження»

Дана школа працює вже не один рік, і може пишатись багатьма випускниками, що стали студентами престижних вишів, як українських, так і закордонних. Вона використовує авторську методику викладання, завдяки якій діти самі бажають вчитись, отримують справжнє задоволення від процесу, незалежно від складності програми. Більш того, методика розроблена безпосередньо під дистанційне навчання, а не є адаптацією з офлайн формату. Викладачі враховували всі труднощі, з якими може зіткнутися дитина при відвідуванні школи онлайн, до створення методики також були підключені дитячі психологи. Це дало змогу отримати найкращу систему, завдяки якій всі учні демонструють вражаючі результати.

Але варто сказати й про такі переваги онлайн школи «Сходження»:

  •  Три рівні навчання – початкова школа, ліцей та гімназія;
  •  Наявність формату «Екстернат» для дітей зі значними здібностями;
  •  Акредитація – отримання свідоцтва про освіту державного зразка;
  •  Можливість додатково навчатись з викладачем, як у групі, так і індивідуально;
  •  Допомога у виборі майбутньої професії (профорієнтація) і якісна підготовка до ЗНО;
  •  Спілкування з однодумцями, можливість знайти друзів по всій Україні;
  •  Доступна вартість навчання.
 Не можеш визначитися з вибором онлайн-школи, заходь читай. , фото-2

Викладачі онлайн школи «Сходження» https://voshozdenieschool.com.ua/ визначають найкращі здібності дитини, та допоможуть розвинути їх. Це дає змогу заздалегідь підготувати дитину до майбутньої професії, орієнтуватись на конкретний факультет або спеціальність. І саме такий підхід забезпечує успіх!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#навчання #освіта #приватні навчальні заклади #приватна школа #Сходження #ліцей #Школа-ліцей
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...