• Головна
  • Вдарив ножем та пішов геть: в Одесі затримали чоловіка
12:34, 15 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Вдарив ножем та пішов геть: в Одесі затримали чоловіка

Вдарив ножем та пішов геть: в Одесі затримали чоловіка

Поліцейські розшукали правопорушника «по гарячих слідах» і затримали в процесуальному порядку. Йому загрожує відповідальність, передбачена частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Повідомляє поліція області

Подія сталася пізно ввечері у квартирі 27-річного містянина у житловому будинку в Приморському районі міста. Зловмисник прийшов у гості до одесита після нещодавнього знайомства. Під час хмільного застілля між чоловіками виник раптовий конфлікт, у розпал якого гість вдарив господаря ножем у живіт. Після скоєного правопорушник пішов геть. «Швидку» постраждалому викликала цивільна дружина. Лікарі госпіталізували чоловіка з проникаючим пораненням черевної порожнини та сповістили про подію в поліцію.

В ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили особу та місцезнаходження зловмисника і тієї ж ночі затримали його у Старосінному сквері. Це 46-річний приїжджий з іншої області. Ніж він викинув, але правоохоронці розшукали імовірне знаряддя злочину і скерували на експертизу.

«Зібравши достатню кількість доказів, слідчі відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що передбачено ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Нині правоохоронці клопочуть щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років», - розповіла слідча у справі старший лейтенант поліції Валерія Булига.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...