• Головна
  • Бив руками, ногами та сокирою: 29-річного жителя Одещини підозрюють у вбивстві 53-річної співмешканки, - ФОТО
16:30, 14 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Бив руками, ногами та сокирою: 29-річного жителя Одещини підозрюють у вбивстві 53-річної співмешканки, - ФОТО

Бив руками, ногами та сокирою: 29-річного жителя Одещини підозрюють у вбивстві 53-річної співмешканки, - ФОТО

Поліцейські затримали жителя Подільського району за підозрою у вбивстві співмешканки. За скоєне 29-річному зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася у приватному домогосподарстві одного з сіл Окнянської селищної ради. 

Повідомлення про смерть 53-річної жінки надійшло в поліцію від її співмешканця. Співробітники поліції під час огляду місця події в одній із кімнат приватного будинку на ліжку виявили закривавлену небіжчицю.

Надалі правоохоронці встановили, що напередодні, під час спільного застілля, господар домоволодіння з господинею посварилися. Під впливом оковитої, розлючений образами жінки чоловік вдарив її кулаком, а коли вона впала на підлогу, наніс по тулубу удари ногами і обухом сокири, яку знайшов у приміщенні.

Відпочивати цивільне подружжя розійшлося по різних кімнатах, а на ранок громадянин виявив співмешканку без ознак життя.

Тіло небіжчиці та зібрані на місці злочину речові докази поліцейські направили на проведення експертиз. Під час розтину у потерпілої були виявлені численні переломи ребер та ушкодження внутрішніх органів, які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень, що є небезпечними для життя.

"На підставі зібраних доказів слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру у заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження, яке спричинило смерть потерпілої. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - повідомив начальник відділення № 2 слідчого відділу Подільського районного управління поліції Василь Клемпуш.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...