• Головна
  • На Одещині більшість батьків хоче, щоб діти навчалися очно
12:04, 9 серпня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині більшість батьків хоче, щоб діти навчалися очно

Фото: Апостроф

Фото: Апостроф

Школи на Одещині майже готові до першого вересня. Більшість батьків бажають, щоб діти навчалися очно.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

За його словами, ремонти у школах та садочках вже на фінальній стадії. Більшість з них забезпечена власними укриттями. Інші будуть користуватися шкільними автобусами для під’їзду в сусідні освітні заклади або "переїдуть" тимчасово до будівель з укриттям. В деяких випадках буде передбачений комбінований формат навчання (очний та онлайн).

Кіпер також зазначив, що понад 70% батьків бажають для своїх дітей очний формат навчання. 

"15 серпня всі садочки і школи пройдуть контроль. Зоорієнтував голів районів та м.Одесу: кожен заклад з дітьми повинен мати укриття і альтернативне живлення на випадок відключення електроенергії. Тестуйте їх вже зараз, не відкладайте на осінь.

Окреме питання по дитячому харчуванню: головам районів доручено перевірити збалансованість харчування - фінансування на ці цілі є. Не може якісне харчування для дітей бути 20 грн/день - підняти фінансування потрібно щонайменше втричі. Краще зекономте на тих закупівлях, які нікому зараз не потрібні", - додав очільник Одеської ОВА. 

Ткож він звернувся до батьків з проханням перевірити наявність щеплень у дітей відповідно до Національного календаря профілактичних щеплень, оскільки за статистичними даними у області кожна 2 дитина не вакцинована відповідно до віку. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...