• Головна
  • На Дністровському лимані виявили двох браконьєрів
17:17, 5 серпня 2023 р.
Надійне джерело

На Дністровському лимані виявили двох браконьєрів

На Дністровському лимані виявили двох браконьєрів

Поліцейські спільно з прикордонниками викрили двох браконьєрів в акваторії Дністровського лиману. За попередніми підрахунками фахівців-екологів, правопорушники спричинили державі збитки на суму більше 150 тисяч гривень. Чоловікам загрожує покарання штрафом або обмеженням волі.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Подія сталася біля селища Затока Білгород-Дністровського району. Під час спільного патрулювання узбережжя Дністровського лиману співробітники сектору водної поліції та прикордонної служби виявили місцевих жителів віком 24-х та 49-ти років, які рибалили за допомогою заборонених знарядь лову – ятерів.

Охоронці правопорядку вилучили у чоловіків шість ятерів (кожен більше трьох метрів завдовжки) та понад 21 кілограм різних біоресурсів – креветок, крабів, камбал та бичків. Незаконний улов передали на зберігання підприємству «Клест ЛТД».

«За даним фактом дізнавачі Білгород-Дністровського районного відділу поліції розпочали провадження за ознаками частини 1 статті 249 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду. Це правопорушення карається штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 17000 до 51000 гривень, або обмеженням волі на строк до трьох років. Досудове розслідування поліцейські проводять під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури», – зазначив т.в.о. начальника територіального підрозділу поліції Олександр Звягінцев.

На Дністровському лимані виявили двох браконьєрів, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...