• Головна
  • Вбив через ревнощі, а тіло викинув у колодязь: жителю Одещини загрожує до 15 років позбавлення волі, - ФОТО
17:14, 4 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Вбив через ревнощі, а тіло викинув у колодязь: жителю Одещини загрожує до 15 років позбавлення волі, - ФОТО

Вбив через ревнощі, а тіло викинув у колодязь: жителю Одещини загрожує до 15 років позбавлення волі, - ФОТО

Житель Одещини приревнував свою 35-річну співмешканку і вбив. Тіло сховав у колодязі. Правоохоронці викрили правопорушника того ж дня, коли отримали повідомлення про зникнення жительки Маяківської сільської громади. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Днями до поліції звернувся хлопець. Він повідомив, що його мати вже майже три тижні не виходить на зв’язок. Того ж дня поліцейські, на підставі ухвали Біляївського районного суду, провели обшук у маєтку, який розшукувана орендувала з 39-річним співмешканцем, та встановили його причетність до зникнення жінки.

Поліцейські з’ясували, що 12 липня між співмешканцями відбулася сварка – п’яний чоловік почав звинувачувати жінку у зраді, у гніві побив її до втрати свідомості та ліг спати. А наступного ранку виявив потерпілу без ознак життя і, злякавшись відповідальності, кинув тіло небіжчиці у колодязь на задньому дворі домоволодіння. Сусідам і знайомим зловмисник повідомив, що цивільна дружина після сварки пішла з дому і наказала її не шукати.

Тіло виявленої у колодязі жінки поліцейські направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Попередньо вона померла від побиття.

Вбив через ревнощі, а тіло викинув у колодязь: жителю Одещини загрожує до 15 років позбавлення волі, - ФОТО , фото-1

"Фігуранту під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури повідомили про підозру у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує від семи до п'ятнадцяти років ув'язнення", - прокоментував т.в.о. начальника Одеського районного управління поліції № 2 Андрій Донець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...