• Головна
  • В Одесі затримали шахрая: молодик обдурив 25 українців з різних областей
13:53, 4 серпня 2023 р.

В Одесі затримали шахрая: молодик обдурив 25 українців з різних областей

В Одесі затримали шахрая: молодик обдурив 25 українців з різних областей

Поліцейські викрили 27-річного одесита у шахрайстві. Зловмисник пропонував людям безкоштовно забрати у нього непотрібні йому речі, яких насправді не мав, просив гроші за доставку і зникав. У такий спосіб чоловік ошукав 25 жителів різних областей України.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці встановили, що чоловік під вигаданими іменами розміщував оголошення у загальнодоступних групах у месенджерах і соціальних мережах про дарування неіснуючих дитячих меблів, одягу, візків, пральних машин, холодильників, двоспальних і двоповерхових ліжок. Зацікавлені в речах люди зверталися до "благодійника". В переписці той запевняв, що має і готовий переслати поштою речі, які їм потрібні, тільки для оплати доставки необхідно перевести на банківську картку гроші.

Двадцять п’ять громадян з різних куточків країни погодилися на умови зловмисника і перерахували гроші на вказаний ним рахунок. Правопорушник загалом отримав від людей більше двадцяти тисяч гривень, та перестав виходити з ними на зв’язок.

Не дочекавшись обіцяних речей та зрозумівши, що стали жертвами шахрая, потерпілі звернулися до поліції. Поліцейські встановили особу та місцезнаходження правопорушника. Ним виявився 27-річний одесит.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...