• Головна
  • У Чорноморську можна орендувати частину приміщень трансформаторної підстанції
Новини компаній
15:00, 3 серпня 2023 р.

У Чорноморську можна орендувати частину приміщень трансформаторної підстанції

Новини компаній
У Чорноморську можна орендувати частину приміщень трансформаторної підстанції, фото-1

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях виставило на державний онлайн-аукціон з оренди приміщення побутової будівлі трансформаторної підстанції у Чорноморську. Електронні торги відбудуться в державній системі Прозорро.Продажі 7 серпня.

Частина приміщень побутової будівлі з приміщеннями трансформаторної підстанції №4074, яку пропонують орендувати у Чорноморську, знаходиться на вул. Сухолиманська, 58-Д і перебуває на балансі ДП «Адміністрація морських портів України». Загальна площа об’єкта – 239,70 квадратних метрів. Термін оренди – період воєнного стану та 1 рік після його припинення чи скасування. Обмежень щодо цільового призначення – немає. Стартова ціна продажу лота – 3,5 тис. грн. Щоби взяти участь у торгах, необхідно обрати один з авторизованих майданчиків у системі Прозорро.Продажі та подати заявку через особистий кабінет. Пропозиції приймаються до 6 серпня.

Регіональне відділення Фонду держмайна у Одеській та Миколаївській областях з початку 2023 року провело 41 переможний орендний аукціон і залучило до державного бюджету сумарно 2,4 млн гривень.

У державних електронних торгах можна брати участь з будь-якого міста. Система забезпечує прозорість процесу, чесну конкуренцію та справедливу ринкову ціну за об’єкт. Для підприємців такі аукціони це можливість знайти приміщення для своїх потреб, а для місцевих громад – залучити кошти та активізувати бізнес-активність у регіоні. Система дозволяє брати участь в аукціонах як фізичним, так і юридичним особам.

Щоб знайти приміщення державної або комунальної власності для оренди в Одесі чи в області, необхідно:

  • зайти на сайт Прозорро.Продажі до розділу “Аукціони”, обрати напрям роботи – “Оренда державного та комунального майна” і отримати список доступних приміщень;
  • обрати об’єкт потенційної оренди;
  • зареєструватися і подати заявку на участь;
  • зробити переможну ставку.

За новинами та пропозиціями ринку також зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...