• Головна
  • Як відрізнити оригінальний віскі від підробки
Новини компаній
18:00, 31 липня 2023 р.

Як відрізнити оригінальний віскі від підробки

Новини компаній

Віскі без перебільшення можна назвати одним із найпопулярніших напоїв у світі. Виробники міцного алкоголю неухильно дотримуються старовинних технологій, намагаючись зберегти автентичний смак. Поєднання старовини та сучасності дає змогу створювати дедалі більше якісних напоїв, які припадають до смаку тій чи іншій категорії споживачів. 

Інтерес до скотчу виникає не тільки в поціновувачів напою, а й у всіляких шахраїв. У результаті низькоякісний контрафакт потрапляє на полиці магазинів. Купуючи підробку, можна не тільки невиправдано розчаруватися в якомусь бренді, а й піддати ризику своє здоров'я. 

Підробка – це небезпечно

Придбання контрафакту загрожує не тільки втратою грошей, а й може завдати шкоди. До рецептури фальшивого віскі може бути включено метиловий спирт і хімічні барвники, не призначені для харчового виробництва. 

Як відрізнити оригінальний віскі від підробки, фото-1

Важливо знати, який вигляд має оригінальний напій. Трохи уважності, і ви завжди зможете купити оригінальний Hankey Bannister, щоби насолодитися його неперевершеним смаком. 

Основні ознаки, що відрізняють оригінал

Перше, на що потрібно звернути увагу – це пляшка. Імениті виробники розливають свій продукт у фірмову тару, на якій добре видно гравіювання бренду. Шахраї розливають контрафакт у звичайні пляшки. 

Додатково зверніть увагу наскільки заповнена пляшка. Елітний напій завжди наливається рівними порціями, а якісні кришки запобігають випаровуванню навіть під час зберігання десятиліттями. Якщо віскі трохи більше або трохи менше, ніж зазвичай – це тривожний дзвіночок. 

Бульбашки

Справжній скотч багатий на дубильні олії, які утворюють великі бульбашки повітря, якщо пляшку перевернути і струсити. Деякий час бульбашки ще обертатимуться всередині, а потім зникнуть. 

Якщо ж під час маніпуляцій із віскі виникає дуже багато дрібних кульок повітря, або ж не відбувається взагалі нічого, найімовірніше, це підробка. 

Етикетка

Імениті бренди приділяють багато уваги виготовленню елітного алкоголю. Це стосується і якості етикетки – неодмінно використовується якісний цупкий папір, на якому чітко видно всі зображення і текст. Якщо ж на етикетці віскі вдалося помітити розмиті зображення або сліди клею, це вказує на фальсифікат. 

Найчастіше підробки продаються в невеликих магазинах, які не мають стабільної репутації. Великі маркети, що працюють із перевіреними постачальниками, радують своїх клієнтів виключно оригінальними товарами. Купити віскі хорошої якості можна в маркеті алкогольних штук Маудау.

Вартість

Преміальний алкоголь не може коштувати дешевше за середню ринкову ціну. Логічно, що магазину не вигідно реалізувати продукт за ціною, нижчою за закупівельну. Зазвичай шахраї привертають цікавість до своїх товарів, пропонуючи надто низьку ціну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#MauDau
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...