• Головна
  • Відкриття нового офіційного дилера Honda в Одесі
Новини компаній
17:00, 28 липня 2023 р.

Відкриття нового офіційного дилера Honda в Одесі

Новини компаній

ТОВ ФОРДВАРД-АВТО, що входить до групи відомої компанії Royal Motors, є новим офіційним дилером HONDA у місті Одеса. Дилерський центр HONDA Одеса є сучасним комплексом, що знаходиться на закритій території, де до уваги клієнтів представлені не тільки автомобілі, а й мотоцикли та силова техніка Honda, а також. У дилерському центрі фахівці допоможуть не просто підібрати вам продукцію, а й проконсультувати з приводу кредитних, лізингових програм та підкажуть найвигідніші умови страхування автомобілів.

Відкриття нового офіційного дилера Honda в Одесі, фото-1

Фундамент компанії HONDA

В основі філософії компанії HONDA лежать два кити: повага та радість. Кожен клієнт компанії HONDA – унікальна людина, до якої потрібен свій підхід та правила поведінки.

Кожен, хто приходить до дилерських центрів HONDA, отримає те, що не очікував, а задоволення кожного клієнта від отриманого – пріоритет компанії. Кожен, хто опиняється у стінах компанії, відчує позитив та позитивне ставлення.

Щодо фундаментальної основи – радості, то тут все просто: кожен клієнт має отримати радість від придбаної продукції.

Всі види діяльності компанії HONDA – це важливість розуміння концепції, на основі якої працює та розвивається компанія.

Відкриття нового офіційного дилера Honda в Одесі, фото-2

Представлена ​​лінійка товарів

Новий офіційний дилер HONDA має досить широкий модельний ряд:

  • Автомобілі Honda
  • Мотоцикли Honda
  • Силова техніка Honda
  • Водомоторна техніка Honda

Ваш вибір не буде довгим, тому що фахівці компанії не залишать шансу сумніватися у виборі, вказуючи на всі тонкощі і деталі техніки і автомобілів, що продаються.

Відкриття нового офіційного дилера Honda в Одесі, фото-3

Чому HONDA Одеса?

Важливо співпрацювати з найкращими під час здійснення такої серйозної покупки. Тільки в дилерському центрі HONDA усі без винятку отримають повний спектр клієнтського обслуговування висококласними технічними спеціалістами.

Фахівці постійно проходять курси підвищення кваліфікації та мають необхідну кваліфікацію для забезпечення висококласного сервісу з обслуговування автомобілів брендів Honda та Acura, мотоциклів та силової продукції Honda. Технічні фахівці швидко та якісно обслужать техніку на сучасному фірмовому обладнанні за допомогою новітньої комп'ютерної діагностики.

Тому, клієнти дилерського центру HONDA можуть не сумніватися в якості виконаних робіт під час сервісного обслуговування, гарантійного та післягарантійного ремонту автомобіля чи мотоцикла, або будь-якої іншої техніки. У сервісному центрі використовуються лише оригінальні запасні частини заводу-виробника.

На території дилерського центру клієнти можуть безпосередньо з комфортного залу відпочинку спостерігати за процесом сервісного обслуговування за чашкою кави або чаю. Усі відвідувачі можуть комфортно провести час у зоні відпочинку.

Ви можете завжди бути впевненими у високому рівні обслуговування в дилерському центрі HONDA Одеса! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...