• Головна
  • Дві тисячі доларів за бюджетне місце: в Одесі викрили на хабарі службову особу одного з коледжів
14:52, 28 липня 2023 р.

Дві тисячі доларів за бюджетне місце: в Одесі викрили на хабарі службову особу одного з коледжів

Дві тисячі доларів за бюджетне місце: в Одесі викрили на хабарі службову особу одного з коледжів

Чоловік попросив у матері абітурієнта неправомірну вигоду за безперешкодне зарахування її сина на бюджетну форму навчання. Правопорушника затримали «на гарячому», щойно він отримав від жінки гроші. Йому загрожує від штрафу до позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Оперативники Управління стратегічних розслідувань в Одеській області ДСР НПУ спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Одеській області встановили, що коли до фахівця зі сприяння працевлаштування випускників, який входив до складу приймальної комісії навчального закладу, звернулася мати дев’ятикласника і повідомила про правомірне бажання сина вступити до коледжу на бюджетну форму навчання, той попросив у жінки неправомірну вигоду за безперешкодний вступ абітурієнта.

За 2000 доларів США чоловік пообіцяв позитивний бал при складані хлопцем вступних випробувань до навчального закладу та подальший безперешкодний вступ на бюджету форму навчання.

Поліцейські задокументували корупційні дії службової особи і затримали чоловіка відразу після того, як він склав та засвідчив власним підписом результати вступних випробувань юнака, згідно з якими той був включений до списків осіб, що склали іспит і будуть зараховані на навчання за рахунок державних коштів, і отримав другу частину неправомірної вигоди.

Дві тисячі доларів за бюджетне місце: в Одесі викрили на хабарі службову особу одного з коледжів, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...