• Головна
  • В Одесі серед білого дня чоловік намагався пограбувати магазин з мобільними телефонами
14:25, 24 липня 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі серед білого дня чоловік намагався пограбувати магазин з мобільними телефонами

В Одесі серед білого дня чоловік намагався пограбувати магазин з мобільними телефонами

Одеські правоохоронці помістили під варту зловмисника, який намагався обікрасти магазин мобільних телефонів. Правопорушнику повідомили про підозру у замаху на грабіж. За скоєне йому загрожує щонайменше сім років позбавлення волі.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

41-річний чоловік, раніше судимий за майнові злочини, серед дня, коли продавчиня ненадовго вийшла, відчинив відмичкою двері до однієї з крамниць мобільних телефонів та аксесуарів. Він спокусився на смартфони загальною вартістю більше тридцяти тисяч гривень, що знаходилися на вітрині. Правопорушник розбив зачинені скляні дверцята вітрини та намагався заволодіти гаджетами, однак повернулася працівниця. Жінка спробувала зупинити зловмисника, але той, кинувши все, відштовхнув її і вибіг на вулицю, де його відразу й затримали.

"За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження та, зібравши достатньо доказів, під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у незакінченому замаху на відкрите викрадення чужого майна, тобто грабежі, поєднаному з проникненням у приміщення, вчиненому повторно в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 3 ст. 15 ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років", - розповіла слідча слідчого відділення відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 Юлія Чебан.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...