• Головна
  • Через ревнощі вдарив ножем у шию: одеситу загрожує до 15-ти років ув’язнення за вбивство
15:25, 19 липня 2023 р.
Надійне джерело

Через ревнощі вдарив ножем у шию: одеситу загрожує до 15-ти років ув’язнення за вбивство

Через ревнощі вдарив ножем у шию: одеситу загрожує до 15-ти років ув’язнення за вбивство

Поліцейські затримали одесита за підозрою в умисному вбивстві співмешканки. Чоловік вдарив її ножем у шию. Потерпіла померла від крововтрати. За скоєне чоловіку загрожує до 15-ти років ув’язнення.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Поліцейські встановили, що серед дня, в квартирі одного з житлових будинків на вулиці Богдана Хмельницького під час хмільного застілля між чоловіком та жінкою на ґрунті ревнощів виникла сварка. Під час суперечки зловмисник схопив зі столу ніж і вдарив ним у шию 52-річну потерпілу.

Після скоєного 44-річний правопорушник пішов до сусідів, вони і повідомили про подію в поліцію.

Правоохоронці вилучили з місця події ніж та інші речові докази, які скерували на експертизу, а чоловіка затримали в процесуальному порядку.

"За наявності достатніх доказів, які вже зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі", - розповіла старша слідча слідчого відділу відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 ГУНП в Одеській області капітан поліції Людмила Руда.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...