• Головна
  • Ворог намагався заплутати сили ППО, - Гуменюк
13:51, 18 липня 2023 р.
Надійне джерело

Ворог намагався заплутати сили ППО, - Гуменюк

Ворог намагався заплутати сили ППО, - Гуменюк

Обстріли, що відбулися вночі відносяться до потужної, масованої та мішаної атаки. Ворог застосував різні види озброєння в вочевидь намагаючись заплутати сили ППО

Це повідомила начальниця координаційного пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк.

За її словами, рф випустила ракети з ракетоносіїв, які довготривалий час перебували на чергуванні в Чорному морі. Також, імовірно, ворог зробив так звану "відповідь" на руйнування Кримського моста.

Гуменюк прокоментувала відео, де начебто видно влучання в порт. Як розповіла спікер, відповідні структури та служби займаються пошуком людей, які зняли це відео. Їх буде притягнуто до відповідальності.

"Висвітлили спалах, це не говорить про влучання. Так само виглядають і наслідки бойової роботи, коли відбувається збиття ракет ракетою", - зазначила начальниця координаційного пресцентру.

Суспільному Гуменюк розповіла, що ця нічна атака не вплине на роботу порту.

"Об'єкти портової інфраструктури зазнали пошкоджень унаслідок бойової роботи й вибухової хвилі під час збиття ракет і "шахедів", тому ушкодження, в принципі, досить символічні, це більше стосується скла. Але, все ж таки, на роботу порту це критично не впливає, порт працює повноцінно", — пояснила Наталя Гуменюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...