• Головна
  • Пройшли більше 100 кілометрів: на Одещині розшукали зниклих дітей, - ФОТО
16:51, 15 липня 2023 р.
Надійне джерело

Пройшли більше 100 кілометрів: на Одещині розшукали зниклих дітей, - ФОТО

Пройшли більше 100 кілометрів: на Одещині розшукали зниклих дітей, - ФОТО

Поліцейські розшукали трьох зниклих дітей з Ізмаїльського району за більше ніж 100 кілометрів від дому. З ними все добре, їхньому життю і здоров’ю нічого не загрожує.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Хлопці віком 16-ти, 12-ти та 9-ти років вирішили помандрувати околицями свого району і пішки подолали більше 100 кілометрів польової дороги, дійшовши до села Білолісся Білгород-Дністровського району.

Пройшли більше 100 кілометрів: на Одещині розшукали зниклих дітей, - ФОТО , фото-1

На їх пошуки відразу був задіяний увесь особовий склад територіального підрозділу поліції. У засобах масової інформації оперативно розмістили орієнтування з проханням до громадян допомогти знайти дітей. Всю ніч правоохоронці обходили парки, дитячі майданчики, автобусні зупинки, закинуті будівлі. А сьогодні близько 10 години ранку на спецлінію "102" надійшов дзвінок від чоловіка, який помітив біля села Білолісся дітей, схожих на тих, яких бачив в орієнтуванні. Ювенальні поліцейські Татарбунарського відділення поліції негайно вирушили до вказаного заявником місця, де і знайшли юних мандрівників.

З ними та їхніми батьками ювенальні інспектори провели профілактичну бесіду. Дітям пояснили, що під час таких подорожей вони можуть потрапити у біду, а батьків закликали не зволікати з викликом поліцейських, якщо виникають загрозливі ситуації.

Наразі вирішується питання щодо складання адміністративних протоколів за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...